Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mennétek a párotok /férjete...

Ti mennétek a párotok /férjetek nélkül "nyaralni" a babátokkal?

Figyelt kérdés
A párom most váltott munkahelyet és még szabit nem vehetett ki, a nővéremék mennek haza (Erdélybe),és mondja hogy menjünk mi is, jót tesz majd a babának a friss levegő meg amúgyis egész nap egyedül vagyunk itthon, a párom csak este jön haza. Kb olyan 450 km az út.
2016. júl. 8. 10:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a baba?

Én el szoktam menni anyukámékhoz vidékre, most már 2 gyerekkel. Először olyan fél éves lehetett a nagyobb.

2016. júl. 8. 10:57
 2/17 anonim ***** válasza:
70%
Nekem hiányozna a férjem, nem mennék nélküle.
2016. júl. 8. 11:08
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
En nem mennék. Össze kell szokni a családnak és az n egy úgy, hogy anyuka meg a baba elutazik
2016. júl. 8. 11:11
 4/17 anonim ***** válasza:
70%

En mennek, a gyereknek es neked is jot tesz. En 7 honapos babaval voltam 6 hetet otthon ( kulfoldon elunk es mi hazajottunk a magyar nyarba, mamahoz )

Neked is lenne segitseged, pihenes, a gyerek latna mast is rajtad kivul.

A ferjed meg felnott ember es te is, akik nincsenek osszelancolva.

2016. júl. 8. 11:12
 5/17 anonim ***** válasza:
82%

mit jelent, hogy "haza"? a szüleidhez? az nem nyaralás, persze, hogy menjél ha hiányoznak és jól esne pihenni :)

ha csak tesódék mennek Erdélybe nyaralni, akkor velük nem mennék.

de én minden évben mentem a gyerekemmel külön nyaralni pár napra, jót tett nekünk, férjem kipihente magát, mi meg jól éreztük magunkat, szabija maradt karácsonyra, mi meg nem ültünk otthon. jajj olyan jó mikor hiányzunk egymásnak, a házasságunknak is jó ;)

2016. júl. 8. 11:16
 6/17 A kérdező kommentje:
Igen a haza,sajnos a szüleink már nem élnek, csak 2 bátyám él otthon, egyébként 9 hónapos a lányom és érzem jól esne kicsit ki mozdulni, a párom azt mondja rám bízza a döntést, és igen nagyon hiányozna nekünk ezért is hezitálok.
2016. júl. 8. 11:40
 7/17 anonim ***** válasza:
20%
én biztos hogy nem mennék a férjem nélkül. de nem tartom azt sem rossznak, ha valaki önállóbb ennél és kimozdul akár a babával kettesben...gondolom a férjed sem bánná...de én ilyen gondoskodó anyuka (feleség) típus vagyok, és valószínűleg egész út a frász verne ki, hogy van e épp ebédje, nem kell e segíteni neki a kertben, nem e hagyja bedugva a vasalót stb
2016. júl. 8. 12:01
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Anyósomék 130 km-re laknak tőlünk. Amikor fiam 4 hónapos volt, olyan 1 hét-10 napra lementem anyósomhoz. Pont nyár végén volt. Én tudtam pihenni, ő tudott unokázni...

Férjem vendéglátós, ő meg tudott aludni szabadnapján. Amikor dolgozik, akkor úgyis 10-24-ig teszi.

Szóval igen, én mentem.

2016. júl. 8. 12:03
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi időre mennétek? 1 hétre, 2 hétre vagy többre? Én 1 hétre - 10 napra simán elmennék. Többre már nem biztos. De ezt is csak akkor, ha tudom, hogy nővéremék biztonságosan vezetnek, biztonságos az autósülésünk, és megállnak többször a baba miatt, ha szükséges.

Mivel itt nem csak szimpla nyaralásról van szó, hanem arról is, hogy haza mész családlátogatóba, ezért feltétlenül mennék velük. Főleg hogy olyan rendes párod van, hogy támogat benne.

2016. júl. 8. 12:03
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
itt csak egy a lényeg,hogy a párod mit mond. ha úgy látod hogy őt ez nem zavarja,akkor menj el szerintem. jó egy kis változatosság egy baba mellett.
2016. júl. 8. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!