Ti mennétek a párotok /férjetek nélkül "nyaralni" a babátokkal?
Mennyi idős a baba?
Én el szoktam menni anyukámékhoz vidékre, most már 2 gyerekkel. Először olyan fél éves lehetett a nagyobb.
En mennek, a gyereknek es neked is jot tesz. En 7 honapos babaval voltam 6 hetet otthon ( kulfoldon elunk es mi hazajottunk a magyar nyarba, mamahoz )
Neked is lenne segitseged, pihenes, a gyerek latna mast is rajtad kivul.
A ferjed meg felnott ember es te is, akik nincsenek osszelancolva.
mit jelent, hogy "haza"? a szüleidhez? az nem nyaralás, persze, hogy menjél ha hiányoznak és jól esne pihenni :)
ha csak tesódék mennek Erdélybe nyaralni, akkor velük nem mennék.
de én minden évben mentem a gyerekemmel külön nyaralni pár napra, jót tett nekünk, férjem kipihente magát, mi meg jól éreztük magunkat, szabija maradt karácsonyra, mi meg nem ültünk otthon. jajj olyan jó mikor hiányzunk egymásnak, a házasságunknak is jó ;)
Anyósomék 130 km-re laknak tőlünk. Amikor fiam 4 hónapos volt, olyan 1 hét-10 napra lementem anyósomhoz. Pont nyár végén volt. Én tudtam pihenni, ő tudott unokázni...
Férjem vendéglátós, ő meg tudott aludni szabadnapján. Amikor dolgozik, akkor úgyis 10-24-ig teszi.
Szóval igen, én mentem.
Mennyi időre mennétek? 1 hétre, 2 hétre vagy többre? Én 1 hétre - 10 napra simán elmennék. Többre már nem biztos. De ezt is csak akkor, ha tudom, hogy nővéremék biztonságosan vezetnek, biztonságos az autósülésünk, és megállnak többször a baba miatt, ha szükséges.
Mivel itt nem csak szimpla nyaralásról van szó, hanem arról is, hogy haza mész családlátogatóba, ezért feltétlenül mennék velük. Főleg hogy olyan rendes párod van, hogy támogat benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!