Hova mennetek 1 eves babatokkal februarban? Akkora mar 1.5 lesz.
1 éves vagy 1,5??? Nem értem....
Egyébként nembiztos, hogy kitenném ekkora hőkülönbözetnek. Még a felnőtteket is megviseli. Szerintem.
off: elsőnek-a baba februárban lesz másfél éves, ott van a kérdésben... :)
Másik off: én bárhova mennék, ha lenne rá pénzünk.. :S
Jó üdülést nektek előre is ! :)
Ebben a sorrendben mindegyik helyre:-)))
De leginkább Madeirára, aztán Ciprus, Tenerife.
Talán cipruson van olyankor a legjobb idő.
Ibizán voltam, de egyszer régen ősszel és
gyerek nélkül:-))
Mindenesetre irigyellek titeket, mindig el szerettem volna menni Madeirára, Tenerifére (vulkán miatt) és Ciprusra.
Csak a spanyol helyekkel tudlak segiteni:
Ibizan hideg van meg februarban, és amugy is inkabb diszkoparadicsom. Persze maga a sziget gyonyoru.
Februar Tenerifen hatalmas buli a karneval miatt - Puerto de la Cruz vagy Santa Cruz de Tenerife eszakon a Teide mellett nem rossz, viszont huvosebb, mint a deli resz. Igaz, Puerto de la Cruzban van a Loro Parque az egyetlen hely Europaban, ahol lehet gyilkos balna showt latni (Szabaditsatok ki Willyt!), amugy egy nagyon szep allatkert, ami erdekes lehet a gyereknek.
Annyit meg hozzatennek, ha mozogni akartok a szigeteken, akkor jobb kocsit berelni, mert a tomegkozlekedes leginkabb siralmas :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!