Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hova mennetek 1 eves babatokka...

Hova mennetek 1 eves babatokkal februarban? Akkora mar 1.5 lesz.

Figyelt kérdés
Mi gondolkoztunk Tenerife,Madeira,Ibiza,Ciprus.Azert ezeken a helyeken mert ott februarban is 20 fok korul van.Ti hova mennetek?Ha esetleg tudtok konkret varost,szallodat ajanlani azt megkoszonnem.
2010. júl. 13. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:

1 éves vagy 1,5??? Nem értem....

Egyébként nembiztos, hogy kitenném ekkora hőkülönbözetnek. Még a felnőtteket is megviseli. Szerintem.

2010. júl. 13. 12:17
 2/5 anonim ***** válasza:

off: elsőnek-a baba februárban lesz másfél éves, ott van a kérdésben... :)

Másik off: én bárhova mennék, ha lenne rá pénzünk.. :S

Jó üdülést nektek előre is ! :)

2010. júl. 13. 12:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Ebben a sorrendben mindegyik helyre:-)))

De leginkább Madeirára, aztán Ciprus, Tenerife.

Talán cipruson van olyankor a legjobb idő.

Ibizán voltam, de egyszer régen ősszel és

gyerek nélkül:-))

Mindenesetre irigyellek titeket, mindig el szerettem volna menni Madeirára, Tenerifére (vulkán miatt) és Ciprusra.

2010. júl. 13. 12:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak a spanyol helyekkel tudlak segiteni:

Ibizan hideg van meg februarban, és amugy is inkabb diszkoparadicsom. Persze maga a sziget gyonyoru.

Februar Tenerifen hatalmas buli a karneval miatt - Puerto de la Cruz vagy Santa Cruz de Tenerife eszakon a Teide mellett nem rossz, viszont huvosebb, mint a deli resz. Igaz, Puerto de la Cruzban van a Loro Parque az egyetlen hely Europaban, ahol lehet gyilkos balna showt latni (Szabaditsatok ki Willyt!), amugy egy nagyon szep allatkert, ami erdekes lehet a gyereknek.

Annyit meg hozzatennek, ha mozogni akartok a szigeteken, akkor jobb kocsit berelni, mert a tomegkozlekedes leginkabb siralmas :-)

2010. júl. 13. 12:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyet értek a második hozzászólóval. Ha nagyobb lenne már a babum és pénzem is lenne rá, hát mennék. Az utazási irodákban egyébként biztos tudnak ajánlani valami olyan szállodát ami esetleg bababarát vagy ilyesmi, kérdezz rá valamelyik "értelmesebb" irodában. Szerintem azt azért vedd figyelembe,hogy a repülő út ne legyen túl hosszú.
2010. júl. 13. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!