Rangsorolnátok a következő neveket?
Illetve kíváncsi lennék arra is, nektek megyikről mi a véleményetek. Szeptember közepére várjuk a csajszit, ez a 8 név van, ami mindkettőnknek tetszik.
Abigél
Adél
Emma
Julianna
Kamilla
Kornélia
Lortetta
Miléna
Miléna abszolút kedvenc nevem, ha lányom lett volna biztos ezt a nevet kapja. Sorrend:
Miléna
Kamilla
Adél
Emma
Abigél
Loretta
Kornélia
és Julianna egyáltalán nem tetszik, azt soha nem adnám. A többi egész jó.
1. Loretta ( nekünk is sokáig ez volt a befuto)
2. Kornélia
3. Miléna
4. Adél
5. Emma
6. Kamilla (nekem bocsi ez olyan román, de semmi bajom velük csak a véleményem!)
7. Abigél
8. Julianna
Emma
Adél
Kamilla
Abigél
Miléna
Loretta
Julianna
Kornélia
Julianna
Emma
Abigél
Kamilla
Innentől már a nem tetszik kategória:
Kornália
Adél
Miléna
Loretta
1. Miléna (nekünk is rajta van a listán)
2.Loretta (aranyos kislánynak később felnőtt nőnek is)
3. Kamilla
4. Emma
A többi nekem nem nagyon tetszik és nem is adnám, de ha sorba kéne rakni:
5. Kornélia
6. Adél
7. Abigél
8. Julianna
Kamilla
Emma
Adél
Abigél
Julianna
Lortetta
Miléna
Kornélia
1) Kornélia - elegáns, jól becézhető név, kiskorban a Nini, később a Lia becézést használnám.
2) Loretta - akár Lotti/Lori/Lora-ként s tetszik, jó a hangzása.
3) Miléna - elfogult vagyok, ismerek egy 3 éves tündérkét ezzel a névvel, őt Milinek és Milusnak becézik. Léna vagy Lencsi becézéssel sem rossz.
4) Abigél - nagyon szeretem Szabó Magda regényét, a név is ott tetszett meg. Bibinek szólítanám.
5) Kamilla - abszolút viselhető, lágy hangzású név. Becézései is jók: Kami, Mimi, Milli.
6) Julianna: elegáns, minden életkorban hordható név, a Julcsi becézés nagyon tetszik.
Nagyon tetszik ez a hat név, bármelyiket adnám a saját kislányomnak. Az Adél és Emma annyira nem tetszik, talán mert én a hosszabb neveket szetetem.
Julianna
Emma
Kamilla
Miléna
Kornélia
Loretta
Abigél
Adél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!