Túlsúlyos kismamák? Vagy akik fogytak a baba miatt?
20 kg kéne fogynom mielőtt teherbe esnék. Hogy kezdjek neki? 6 hónap elég erre?
Terhesség alatt hogy tudok majd odafigyelni, hogy ne hozzák túl sokat?
tudod, 5, nem mindenki eszik folyamatosan, aki ducibb. Nekem pl. pajzsmirigy alulműködésem van, hiába mentem orvoshoz, 1,5 év könyörgés után sikerült elmennem az endokrinológiára, ahol kaptam gyógyszert, beindult a fogyás, de közbejött a baba. 160/93al lettem terhes, most 29. héten 94 kiló vagyok, nagyon remélem, hogy a háromjegyű szám alatt maradok.
Lényeg, aki túlsúllyal esik teherbe, az kisebb gyarapodást szokott véghezvinni
11 vagyok, ha tartod a 160-180ch diétát, biztosan nem fogsz sokat (vagy egyáltalán) hízni, de ezzel a diétával lefogyni is sikerülhet, ha most elkezded, meg persze kell edzeni.
Ha ezek amúgy megvannak, de nem megy a fogyás, akkor érdemes vércukrot és TSH, fT3, fT4et nézetned (pajzsmirigy)
5ös vagyok. Nekem is pajzsmirigy alulműködésem van. Tudom milyen és hajlamos vagyok a hízásra. Mégis lefogytam mert akartam és tettem érte! Fél éve érzem jól magam teljessen a bőrömbe. Kb 1honapja tudtam meg h ilyen bajom van.
Ezért is írtam h akarat,kitartás,önuralom és lehet fogyni,tartani a testsulyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!