Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Túlsúlyos kismamák? Vagy akik...

Túlsúlyos kismamák? Vagy akik fogytak a baba miatt?

Figyelt kérdés

20 kg kéne fogynom mielőtt teherbe esnék. Hogy kezdjek neki? 6 hónap elég erre?

Terhesség alatt hogy tudok majd odafigyelni, hogy ne hozzák túl sokat?

2016. júl. 1. 15:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

tudod, 5, nem mindenki eszik folyamatosan, aki ducibb. Nekem pl. pajzsmirigy alulműködésem van, hiába mentem orvoshoz, 1,5 év könyörgés után sikerült elmennem az endokrinológiára, ahol kaptam gyógyszert, beindult a fogyás, de közbejött a baba. 160/93al lettem terhes, most 29. héten 94 kiló vagyok, nagyon remélem, hogy a háromjegyű szám alatt maradok.

Lényeg, aki túlsúllyal esik teherbe, az kisebb gyarapodást szokott véghezvinni

2016. júl. 1. 21:09
 12/14 anonim ***** válasza:

11 vagyok, ha tartod a 160-180ch diétát, biztosan nem fogsz sokat (vagy egyáltalán) hízni, de ezzel a diétával lefogyni is sikerülhet, ha most elkezded, meg persze kell edzeni.

Ha ezek amúgy megvannak, de nem megy a fogyás, akkor érdemes vércukrot és TSH, fT3, fT4et nézetned (pajzsmirigy)

2016. júl. 1. 21:11
 13/14 anonim ***** válasza:

5ös vagyok. Nekem is pajzsmirigy alulműködésem van. Tudom milyen és hajlamos vagyok a hízásra. Mégis lefogytam mert akartam és tettem érte! Fél éve érzem jól magam teljessen a bőrömbe. Kb 1honapja tudtam meg h ilyen bajom van.

Ezért is írtam h akarat,kitartás,önuralom és lehet fogyni,tartani a testsulyt!

2016. júl. 1. 23:53
 14/14 anonim ***** válasza:
nekem is pajzsmirigy alulmokodesem van , de 76 kilo vagyok jelen leakarnek fogyni kicsit
2016. júl. 2. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!