Mennyiért veszitek a pelenkát, és hol?
Kismama vagyok, és keresgélek minél olcsóbban!Webáruház is szóba jöhet!
A lányomnál fixiest használtunk, de nem nagyon jutok már hozzá!
Szia!
Én Fixiest, Haggies disneyt, használok!
Maxi 9-20kg/ 40.- fixis
Maxi 9-20kg/ 44.- disney
Mind kettőt pelus nagyker!
DM-est, Pamperst, Liberot,
és mindent a DM-ből, úgy hogy nagyon sok mindent ott vásárolok (balea és egyéb saját márkás dolgokat. szeretem mert jók), így vannak pontjaim és a 25 pontos kuponfüzet szabadon választott termék 25%-át mindig nagy kiszerelésű pelenkára költöm. Ha még van össz. vásárlási 10, v. 15 %-os kedvezményem, akkor az is lejön. Így 40 forintnál többet még nem nagyon fizettem maxi pelusért.
Kismamaként még tényleg csak tervezgess :) Aztán majd a babád eldönti... Én is elhatároztam kismamaként, hogy majd rendelem neki netről az olcsó pelust. Aztán kipróbáltunk vagy 5 félét, mire kiderült, hogy az én bébimnek csak a libero jön be, az összes többi kuka.
Most már az 5-ös méretet használjuk, DM-ben a legolcsóbb, mindig a 25%-os kuponnal veszem, így abszolút nem drága.
Irigylem azokat a babákat, akiknek az összes pelus beválik :) Remélem a tied is olyan lesz :)
Köszi csajok! Megnézem a dm-est hamár ilyen sokan használjátok.Én is remélem hogy bírni fogja a babám az olcsóbbakat is!A lányom a huggiestől volt pöttyös!A tescosat nagyon jól bírta, de akkor még fele ennyibe került! Még a 82db-ost vettük 2000körül!
De a színes márkásat!!!Szerintem ekkora kiszerelés már nincs is!Igaz ennek 4 éve!
A babadiszkontos címet pedig várom, köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!