Mi van az anyukákkal?
És a nagy rohanásban képes volt ekkora monológot levágni?
Mit trollkodsz?
Uncsi a szünet?
Elöször is nem az anyukákkal, hanem EGY anyával van problémád - ne általánosítsd!
Ettöl függetlenül nem értem, miért hallod meg egyáltalán az ilyen hülye megjegyzéseket.
Tényleg van olyan nö, aki szerint csak akkor lehet jó anya, ha közben lehanyagoltan néz ki, mert különben ne látszik rajta, hogy milyen nagy munka egy gyerek.
Jah,persze...csak úgy,minden előzmény nélkül lebsznak az utcán/plázában??
Elég hihetetlen!
Egyébként meg,ha valóbaj így történt (amit kétlek),nem gondolod,hogy aki képes egy vadidegent lebszni a semmiért, annak nagyon szr lehet???
Ès te jobb vagy hogy a 2,5éves lànyod babakocsiban tolod??!na kötöszködni lehet....
Èn is szeretnèk full extràs anyuka lenni de sajnos ha közepesre futtya hàt kihozom magamból azt!!!
Nagyon ràèrsz hogy ilyenekkel foglalkozol màr bocs!!
Nem tudom dolgozol-e de ajànlanàm hogy kicsit lefoglald magad!!!
Mindenhol vannak megkeseredett emberek, nemcsak nők és nemcsak anyukák. Én pl. csak szépen öltözött anyukákat látok a környéken, akik picit sminkelnek is, nem szólnak be nekik. Nekem sem szoktak, pedig én is a munkahelyi ruháimat hordom kintre, hiszen csak azok vannak.
Múltkor a férjem hordozókendőben vitte a csecsemőnket és beszólt neki egy nő az ikeában, hogy szegény gyerek, az anyja nem foglalkozik vele. Én is velük voltam, most erre mit lehet mondani. Az emberek ilyenek, véleményük van és nem félnek használni.
De lehetett volna egy nyugdíjas, egy diák, egy nő, egy férfi, egy bla bla bla. Bárki.
Ez egy unatkozó tini, nagyon enm anyukára vall a stílusa...
Éppen toltam a babakocsit és arról csacsogtam a 2,5 éves lányommal, hogy mennyire jó arc volt a sellő a reggeli mesekönyvből...
Ja, és 2,5 évest már nem tolunk babakocsiban!
Mondjuk én nem a plázába vinném BABAKOCSIBAN a 2,5 éves lányomat délelőtti sétára.
Másodsorban pedig ha csak egy pillanatig tart, míg valaki elmegy melletted, de te mégis kristálytisztán meghallod, míg biztosan téged fikáz? Szerintem kicsit sokat képzelsz magadról. Kíváncsi lennék arra a nőre, hogy valójában mit mondott, kire mondta és mi történt valójában, mert biztos, hogy nem így történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!