Valaki járt hasonlóan? Nagyon szerettem volna kistestvért, de olyannyira megromlott a párommal a kapcsolatunk, hogy a gyűlölet szintjén tartunk.
Így már eszünkben sincs mégegy közös gyermeket vállalni. Én nem vagyok fiatal a 34 évemmel és hatalmas csalódás ez számomra. Terveztük, hogy lesz mégegy gyermekünk, de már egymás képét is utáljuk látni. Még együtt lakunk, nemtudom, hogy meddig, ráadásul albérletben.
Most kezdjem előről az életemet a fiammal vagy mit tanácsoltok? Családot szerettem volna, nagyot, nagyon.
Szertefoszlottak az álmaim. Csalódott vagyok nagyon.
Van itt olyan sorstárs, aki hasonló cipőben jár? Ti mit tesztek a helyzetetekben?
Köszönöm a válaszokat.
Én vékonyabb vagyok, mint a terhesség előtt. 59kg-al lettem terhes, 90kg-al mentem szülni, most 56kg vagyok. Semmi csík sehol, csak a cicim lóg-dehát 13 hónapig szoptattam a fiúnkat. Arcom lehet, hogy nyúzottabb, fáradtabb, dehát teljesen egyedül vagyok a gondokkal. Egyébként mindenki helyesnek tart épp ezért nem értem, hogy miért aláz meg folyamatosan. Igy sincs sok önbizalmam. Kb 3-4x szeretkeztünk szülés óta. Nem közeledik, ha én igen, akkor ő most fáradt.
Ha van valakije, akkor miért nem megy el? Miért csábított anyutól el albérletbe? Miért nem tartja be az ígéretét? Nagy szerelem volt a mi szerelmünk, el sem hiszem, hogy idáig fajultak a dolgok.
Annyira félek a teljes magánytól. Az önbizalmamnak mégegy pofon lenne, ha hazaköltöznék. Annyira vágytam egy nagy családra. Miért kötekszem és követelem meg a rendet? Miért hisztizek? Mert nekem ezek fontos dolgok, hogy tisztaság, rend legyen, a fiúnknak is kell az állandóság, a biztonság.
Mostanában már a 15 hónapos fiúnk kezd pakolni az apja helyett-vicces-pl. a párom cipőjét berakja a fiúnk a helyére, a lehajított pulóverjét a szekrényhez viszi, a papucsát viszi, hogy vegye fel-olyan ééédes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!