Megromlott a kapcsolatunk, vagy velem van a baj?
a férfiaknak ilyenkor is fontos a szex... nekünk meg a hormonok miatt ez a legutolsó emiatt nagyon könnyen tönkremehet egy kapcsolat
a súlyod szerintem mellékes ha egyébként adsz magadra -nem kell kifestened magad otthon - de ha nem egy szakadt tejfoltos pólóban és macinaciban vagy hanem kisnadrágban és szexi felsőben az is teljesen más.
a hajad is legyen nagyon ápolt ezekre a nők többsége nem gondol de a férfiaknak nagyon számit minden.
inkább legyen a gyermeknek fél órával több a mamával v. a szomszédnál de ha te már annyival nem vagy kimerültebb este akkor lesz kedved akár összebújni és nem csak aludni.
az önbizalmad ne legyen tropa a 20 kg miatt rengeteg csinos duci nő van kikerekednek ekkor a nők és ez is nagyon kivánatos nem hiszem hogy ne tetszene a férjednek
az hogy fásult szerintem a mindennapi mókuskerék miatt van ha tudjátok passzoljátok le a babát és legyetek együtt épitsétek fel a kapcsolatot úgy hogy ne csak szülők legyetek hanem újra egy pár és férfi és nő is ...
remélem megmenthető lesz a kapcsolat és legyél csini !!!
17.40-esnek
az a titok - én is rájöttem - hogy nem kell szuperanyunak lenni...
nem kell görcsölni hogy tökéletesen menjen minden
egy héten háromszor főzök és úgy hogy a fagyasztóba is jusson
étlaptervezetet irok minden héten összedugjuk a fejünket hogy mi legyen a kaja és akkor nem nyaggatom napközben
ha veszel a babának ruhát -akár a turiban is - nézz szét magadnak is vegyél ezt-azt.
szóval az a lényeg hogy ha a baba alszik te is fújd ki magad igyál egy teát olvass el egy netes újsághirt - kettőt- menjetek sétálni vegyél magadnak is egy rúzst egy csini felsőt a babának vigyél enni amig alszik a levegőn addig beszélgethetsz keresd más anyukák társaságát járj társaságba
szóval az a lényeg hogy nem kell megszakadni értelemszerü hogy egy pici baba mellett az ember fáradt de attól még lehet igényes a világra és kiváncsi csinos csak mindenből egy kicsit kell nyújtani és szépen felépiteni hidd el mire a baba totyogni fog már te is fogysz egy kicsit és mehettek apával sétálni a városban v. járhattok kiállitásra ami érdekel benneteket.
Elég érdekes ahogy a férjed viselkedik és biztos te is nagyon fáradt vagy.
Elolvastam a hozzászólásokat és valahol igazuk van a többieknek. Aztán eszembe jutott az előző kapcsolatom, akivel évekig éltem együtt és gyerek nélkül lett az egész olyan, amit leírtál.
Azóta van más és férjhez is mentem. Várjuk az első babát. Még benn van a kicsi, de a férjem rohan haza a második melóból esténként és nem vállal pluszt hétvégente csak ritkábban...imádja, hogy kerek vagyok...
Hát nem tudom. Próbálj meg aludni mikor a Kicsid alszik, hogy nyugodtabb legyél. Hátha az is segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!