Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet még a kapcsolatunk a régi?

Lehet még a kapcsolatunk a régi?

Figyelt kérdés
Mióta megszületett a babánk (8 hónapja), eléggé megváltozott a párommal a kapcsolatunk. Igaz, az elején nagyon sokat aggódtam mindenen, sokszor kiborultam, lehet, hogy túlzásba is vittem. Mindenért letorkoltam, ha valamit nem úgy csinált, ahogy én szerettem volna, és sokat vitatkoztunk. Mostanra úgy érzem, eltávolodtunk egymástól, mintha már nem is szeretne úgy, mint régen. Lehet szerintetek ezen még változtatni, vagy már menthetetlen a kapcsolatunk?
2010. aug. 6. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
hát pont ezekkel a szavakkal kéne Őt megkérdezned. Le kell ülni és beszéljétek meg.
2010. aug. 6. 21:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy sok családban előfordul ez. Ez a cikk pont ezzel foglalkozik, és megoldásokat is kínál: [link]
2010. aug. 6. 22:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Valoszinuleg a baba miatt egy kicsit hatterbe szorult a parod.Ez ertheto hiszen az elejen egy anyanak sok feladata van.Egy kisbaba 24 oras muszak.Gondolom te is allandoan faradt voltal es ezert ingerultebb idegesebb es mivel O allt legkozelebb hozzad ezert rajta csattant minden.

Ez valoszinu neki egy kicsit sok volt.

Most,hogy mar nagyobb a babatok probald meg neha rabizni valakire(mama,teso,megbizhato baratno) es menjetek kicsit kikapcsolodni a ferjeddel.Eleg 1-2 ora csak egy cukraszda vagy egy kave esetleg egy mozi egyutt.

De ha nem tudtok kimozdulni akkor csinalj romntikus estet.Keszitsd a kedvencet,oltozz fel csinosan,mosolyogj.Vagy vegyetek ki egy jo filmet es osszebujva nezzetek meg mikor mar alszik a baba.

Tettel mar az uzsonnas taskajaba egy cetlit amire csak ennyit irtal:SZERETLEK?

Ezek az apro figyelmessegek,hidd el celba ernek.

Ne ulj tetlenul,tegyel a kapcsolatodert!!!

Sok sikert en szoritok neked!!!

13 honapos kisfiu anyukaja

2010. aug. 6. 23:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a jótanácsokat, nagyon aranyosak vagytok, és igazatok van, tényleg nekem kell megtennem az első lépéseket. Kedves utolsó válaszoló! Ahogy olvastam a soraidat, még pityeregtem is közben egy picit :-))) Szép napot Nektek, és minden jót!
2010. aug. 7. 06:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Orulok ha tudtam segiteni :)

Utolso valaszolo voltam :)

2010. aug. 11. 04:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!