Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van, hogy mindenkiből eleged...

Van, hogy mindenkiből eleged van? Ilyenkor is van türelmed a gyerekekhez, férjedhez?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 12:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Szokott ilyen lenni, ámbár hálistennek ritkán. Nekem van egy bevált módszerem erre. Gyereket apának adom (ha hazajött persze) én pedig beülök egy kád forró vízbe, habbal.. :) Hajmosás, pedikűr, ázok egy órát a kádban, utána egy forró csoki, és már nem is idegesít senki és semmi. :)

A gyerekhez amúgy nem szoktam türelmetlen lenni akkor semm, ha más felidegesít... a férjemhez ritkán, de vele néha vagyok nyers, de bocsánatot szoktam kérni.. és mindezt csak tényleg ritkán.

2010. ápr. 13. 13:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Hajjaj, hogyne, sokszor.Ilyenkor bizony türelmetlen vagyok a picivel is, rosszabbul veszem ha pl. evés közben kalimpál és szétkeni a kaját stb....de, azért próbálok mihamarabb "regenerálódni" idegileg, és mosolyogni rá.A férjemmel már kicsit más a helyzet, de azért vele is próbálok megértő lenni, van hogy sikerül van hogy nem.Szerintem nincs olyan nő, anyuka aki nem veszítené el a türelmét, csak van aki hamarabb és van aki később.

És te?

2010. ápr. 13. 13:07
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen, sajnos néha az ember nem tudja házon kívül hagyni mások bántó megnyilvánulásait, és ilyenkor nagyon nehéz türelmesnek lenni, nem is mindig sikerül, de igyekszem.

2010. ápr. 19. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!