Ki kapott 15nap táppénz után gyedet? Elötte 3évet voltam a cégnél!
Sajnos ez nagyon nagy gondot tud jelenteni, hiszen a gyed-et az előző évi bérezett jövedelemből számítják, ami neked ezek szerint 15 nap volt:(
Menj el az önkormányzathoz, és igényelj támogatást, vagy segélyt, mert ez valóban nagyon kevés. Mindenképp járj utána, mit igényelhettek.
Kitartás!
Mennyi volt a bruttó béred? Nekem a 220.000 ft-ból lett 100.000 Ft a tgyás, mert táppénzen voltam, így a minimálbér 2x-ét kaptam csak és nem a bérem 70%-át.
Én 12 év folyamatos bejelentett munkaviszony után jártam így.
Egy dolgot tudok tanácsolni, sajnos hasonló cipőben járok, menj vissza dolgozni, keress állást.
Én gáztámogatás miatt mentem, úgy elhajtottak, a lábam nem érte a földet, míg az újmercis aranyfuxos 3szor nagyobb házra, 4emberre megkapta. Az indok, eleget keresünk(nekem gyes+csp, meg a párom épp 100eje(van amikor eléri, jee), hogy ki tudjuk fizetni a 70egázt havonta. Nagyon régi, korszerűtlen, szigeteletlen a házunk(legalább fedél van a fejünk felett), kérdeztem, akkor ami támogatás van korszerűsítésre, ahoz meg nincs elég önerőnk....
Ennél megalázóbb nem volt velem életemben. Így kiszenvedtük a telet, és szeptembertől megyek dolgozni, meg folytatom a főiskolát, megtanulok osztódni, sajnos ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!