Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi idős korában érti meg,...

Mennyi idős korában érti meg, hogy mindjárt kap enni?

Figyelt kérdés
Kisfiam most 2,5 hónapos, ha éhes lesz, visít, amíg enni adok neki (tápszerhez víz melegítés, por bekeverése). Eszembe jutott, hogy milyen jó lesz, ha már megérti, hogy mindjárt kap. Mikor lesz ez? 6 hónaposan, 1 évesen, 2 évesen? Vagy még később?
2016. jún. 15. 08:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%

Nagyjából sejtheted, hogy mikor lesz éhes.

Kezdd előbb a procedúrát.

2016. jún. 15. 08:21
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Ha a 3 évesem észreveszi, hogy nekiálltam főzni, EBÉÉÉÉD!!! felkiáltással odaül az asztalhoz. És nem, nem érti meg, hogy nem most eszünk, csak egy óra múlva... :D
2016. jún. 15. 08:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez nem igy megy :) szinten 3,evesen ha fozok 5 percenkent kerdezi, hogy mikor keszul el.
2016. jún. 15. 08:26
 4/11 anonim ***** válasza:
49%

még 5 évesen is az éhség AZONNALI megoldást kíván, és ha nem, akkoranyaénéhehalok és sohanemfigyelszrám... aztán nagy nyammogva a gyorssegélyként kapott szalámiból eszik egy szeletet és úgy jól lakott, hogy mindjárt szétdurran... és elvonul :o

szóval később.

ja, nem. pasiból van, szóval lehet, hogy soha ;)

2016. jún. 15. 08:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem lesz ilyen.
2016. jún. 15. 08:35
 6/11 A kérdező kommentje:
Még nem állt be, hogy mikor lesz éhes. Rendszertelen. Igény szerint etetem.
2016. jún. 15. 08:42
 7/11 anonim ***** válasza:

4 éves lesz a fiam,2 éves kora óta 5 percenként megkérdezi hogy kész van-e már az ebéd. Ha összevágom a nyers húst és beteszem a sütőbe,máris megkérdezi hogy kész? :)

Ha aztmondom nem még,később lesz még kész,akkor visszakérdez hogy mikor??? :)

Ha aztmondom 1 óra múlva,akkor válaszol hogy "oké jólvan" de természetesen nem érti :)

Ilyenkor szoktam az órán negmutatni neki hogy akkor lesz kész,ha a nagymutató/kismutató ide meg ide ér!

Későbbiekben elmúlik a türelmetlenség. Úgy emlékszem,hogy hozzátáplálásnál (6 hósan) már nem sírt az ételért a fiam,de mondjuk én időben elkezdtem csinálni neki.

2016. jún. 15. 08:51
 8/11 anonim ***** válasza:
58%
Soha.
2016. jún. 15. 08:56
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
18 éves kicsifiam még nem tanulta meg :)))))
2016. jún. 15. 09:53
 10/11 anonim ***** válasza:
21%
Miért nem készítesz el több adagot?Semmi baja nem lesz se a kicsinek,se a tápszernek.A kórházban-ahol adnak pótlásként tápszert-egyszerre megcsinálják a napi adagot.Ne csináld meg előre 24 órára,de 1-2 adaggal többet ha készítesz,megkönnyíted mindkettőtök helyzetét.
2016. jún. 15. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!