Milyen spanyol, magyar neveket ismertek ikreknek?
Figyelt kérdés
Hamarosan ikreink születnek (egy kisfiú és egy kislány) és nehezen találunk megfelelő neveket nekik, ugyanis a férjem spanyol származású. Ő határozottan ragaszkodik hozzá, hogy 2 keresztnevük legyen, amiből azonban én nagyon boldog lennék ha az egyik ezek közül legalább magyaros hangzású, magyaros eredetű lenne. Kint élünk Barcelona mellett, így alapvetően én sem vagyok ellene a spanyol neveknek. A kislányunknak eddig a Sofiella nevet gondoltuk, "a spanyol oldalról". De sajnos több ötletünk nincs. Tudnátok javasolni pár nevet, igazán hálásak lennénk! :)2016. jún. 15. 00:54
1/8 anonim válasza:
Én Zsófi vagyok, ikertesóm meg Bence. :')
2/8 anonim válasza:
Az Alma szerintem az egyik legszebb spanyol nev es lelket jelent, viszont magyarul is van ertelme es nagyon szep. Az igazi spanyol nevek kozzul parban az Inez es Perez tetszik. Parban, Alma Inez lany
Mateo Perez fiu
3/8 anonim válasza:
Női nevekből aztán lehetne válogatni olyat, ami magyarként is elfogadott... akár a Sofiella után is:
Anita, Annabell, Elvira, Izabella, Evita.
Férfi nevekből is hasonlóan választanék, így pl szerintem az Áron/Aaron Ramón még jól is hangzik.
5/8 anonim válasza:
Hát akkor ő válasszon spanyol nevet, te pedig magyart.
Odakinn vszeg úgyis a spanyolt fogja használni, de mégis vagy magyar vonatkozása is.
6/8 anonim válasza:
mi spanyolba elunk ,kisfiam ott is szuletett leonardo bendeguz a neve
8/8 anonim válasza:
szerintem nagyon korrekt az 1magyar,1spanyol vagy fordítva. Spanyol neveket nem tudok, de a magyarhoz vérbeli magyart adnék. (Csaba, Atilla, Csanád, Emőke, Sarolta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!