Tudtok, ismertek Budapesten spanyol-magyar ketnyelvu bolcsit-ovit?
Az interneten emlitik a Manuelita-t, de nem tudom megnezni a lapjukat. Valakinek van tapasztalata, vagy hallott mar spanyol-magyar ovirol Pesten?
Koszi a valaszokat.
Sziasztok!
Ez engem is nagyon érdekelne!
Tuti, hogy fizetős, de hogy egyátalán van-e ilyen?! Na és ha van, akkor mennyi idős kortól veszik be a babákat?
Szia!
Mi még egyelőre itt vagyunk, de spanyol nyelvterületre költöznénk :-)
Nézelődök még én is, és írok, ha tudok valamit! Írj te is, ha sikerül esetleg a nagyköviről valami infó!
Üdv,
Az utso :-)
Szia!
Itt az utso megint...
ennyit találtam
bár a link az ovihoz nem működik itt sem, de van telefonszám, talán azt kellene megpróbálni!
(nekünk még nem aktuális, remélem két éves korára már nem leszünk itt!)
Szia utso: ezt en is megtalaltam, de nekem sem mukodott. Irtam a Nagykovetsegre, de eddig meg semmi valasz. Merre indultok? Spanyolorszag?
Ha lesz info irok azonnal
Szia!
Igen, első körben Spanyolország, csak hogy maradjunk Europában... aztán meglátjuk, még az is lehet, hogy a végén ott kötünk ki a szomszédotokban. :-)
Ti merre vagytok pontosan? Ha van kedved leírni kíváncsi lennék, hogy hogy kerültetek oda? Milyenek a hétköznapok?
Várom az írásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!