Házasélet gyerek után?
tudom hogy ez egyénenként változó, és rengeteg minden függvénye (gyerekek kora, száma, kapcsolat ideje, egyéni igényszint)de érdekelne, hogy szülőként nem laposodott el a házaséleted? milyen sűrűn vagytok együtt? ez téged ill a párod kielégít?
mi kb heti 1x. nekem abszolút nincs rá igényem gyerek óta fáradtság, vagy libidócsökkenés, nem tudom. de a párom se igényli gyakrabban hétköznap ő is kész van a munkája miatt.
mi gyerek(ek) előtt heti 2x-3x voltunk együtt. nehéz szülés volt, sokáig nem is nagyon mertem, főleg nem akartam a szexet, nagyon fájt, de maga a felépülés is fél évig tartott. azért persze rávettem magam 2 hetente 1x, mert szeretem a férjem, de nem volt jó. aztán abbahagytam a szoptatást és ugyan hű de jó nem lett, de legalább megkívántam néha.
2 éves volt a gyerek mikor elmentem tanácsadóhoz, ő azt tanácsolta, hogy legyünk fixen együtt minimum heti 1x, plusz igyekezzek a férjem kérésének eleget tenni és ismerjem meg újra a testem.
igaza lett, szépen visszatért minden a régibe, sőt! ég jobb is lett, viszont szülés után szégyenlős lettem, nem tudtam megbékélni a testemmel :(
most újra babát várok, most már nagyon rég nincs szex mert problémák voltak sajnos. már annyira nagyon kívánom a férjem, hogy egy kicsit se vagyok szégyellős :D
nagyon nagyon bízom benne, hogy szülés után is megmarad a mostani libidóm :)
Mi heti 4x biztos, hogy szeretkezünk.
Van, hogy többször is, attól függ, hogy ki mennyire fàradt. Alig vàrtam, hogy leteljen a 6 hét, mert bàr a vàrandósàgom alatt is szeretkeztünk, de az nem volt olyan kicsit feszélyezve éreztem magam. Tény és való, hogy fàradtabb vagyok mint amikor nem volt meg a kisfiam, de azt hiszem ettől a szexuális életünk nem sokban vàltozott. Ja és imàdom, hogy sokkal vékonyabb lettem mint a vàrandósàgom előtt. Így bàtrabban odateszem magam. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!