tudom hogy ez egyénenként változó, és rengeteg minden függvénye (gyerekek kora, száma, kapcsolat ideje, egyéni igényszint)de érdekelne, hogy szülőként nem laposodott el a házaséleted? milyen sűrűn vagytok együtt? ez téged ill a párod kielégít?
mi kb heti 1x. nekem abszolút nincs rá igényem gyerek óta fáradtság, vagy libidócsökkenés, nem tudom. de a párom se igényli gyakrabban hétköznap ő is kész van a munkája miatt.
Ugyanannyit, mint terhesseg elott es alatt. 1-2naponta. Minket ez kielegit, a faradtsagomon nekem pl kifejezetten segit az egyuttlet. 3 honapos a gyerek, konnyu vele es a ferjem is mellettem van mindenben.
2016. jún. 14. 21:46
2/14 anonim válasza:
Nálunk nem laposodott el..vannak "rosszabb" es jobb időszakok..heti 2-3 az átlag,nekünk igy megfelel,előtte is nagy volt az igeny,es szerencsere azota is..a 3. gyerekunket várjuk.
2016. jún. 14. 21:47
3/14 anonim válasza:
Egy kezemen össze tudom számolni, hogy hányszor voltunk, mióta megszületett.
Horror szülésem volt, méhszájig tartó repedésekkel, még most se jó, így nem hiányzik. A régi hüvelyem hiányzik. A régi élvezetes szex hiányzik.
9 hónapos
2016. jún. 14. 21:48
4/14 anonim válasza:
Ha senki nem beteg akkor hétvégente.Párom hétközben fáradt,sokat dolgozik.Kicsit laposabb,de ebben lehet benne van az is,hogy 15 éve együtt vagyunk már.Egy időben zavart,vissza akartam tornázni heti 3-ra,de aztán rájöttem,hogy ha tulajdonképpen ez a hétvégi 1-2 szex elég,akkor mit erőlködjek?Sokaknál ahogy hallom van havi 1 szex,vagy még ritkábban,ahhoz képest mi még jók vagyunk :D
2016. jún. 14. 21:49
5/14 anonim válasza:
Heti 3-4 alkalommal vagyunk együtt (van hogy gyakrabban). Ha nem dolgozna egyikünk sem és lenne házvezetőnőnk és semmi dolgunk nem lenne, akkor szerintem napi kétszer is csinálnánk, de ezzel a mennyiséggel is elégedettek vagyunk. Főleg, hogy minőségi panaszunk sem lehet. Mert azért nem csak a mennyiség számít. Inkább legyen heti 3 kielégítő együttlét mint minden nap egy gyors, élvezet nélküli numera a sötétben, misszionárius pózban a takaró alatt.
2016. jún. 14. 21:49
6/14 anonim válasza:
mi nem voltunk nyuszik a gyerekek előtt sem, illetve de, kb. 3 hónapig. Az első gyerekünk után kezdtem magamhoz térni és vissza is álltunk erre a havi 1-2-re, aztán jött is a tesó belőle nagyon hamar. Abból még nem tértem magamhoz, a gyerekekkel kell aludnom, hogy őt ne ébresszék fel, így a lopott órákban is vagy ő, vagy én vagyok szexre képes és ez nagyon ritkán találkozik. A gyerekek még kicsik, 1,5 év van köztük, nem reklamál egyikünk sem. Örülök, hogy vele vállaltam gyereket amúgy, mert mindig én voltam az aktívabb, én hajtottam, én reklamáltam a kevés miatt is és most nagyon megszívnám, ha nem fogadná ezt az állapotot el ennyire.
2016. jún. 14. 21:53
7/14 anonim válasza:
szerintem nem az a lényeg hogy hányszor csináljátok hanem hogy az mindkettőtöknek megfelel e.
mi terhesség alatt nem voltunk együtt (pedig lehetett volna) és szülést követően sem, körülbelül még 8 hónapig...ez mások számára nyilván furcsa, talán sokan gondolják hogy biztos megcsal a férjem...de mi ilyenek vagyunk...egyszerűen annyi minden jobb dolgot szeretünk együtt csinálni esténként hogy a szexre egyszerűen nem marad idő...a férjemre 2-3 hetente rájön, hogy elégítsem ki orálisan, és akkor örömmel meg is teszem...ha közte ajánlkozom általában elutasít mert fáradt hozzá...(most megint várandós vagyok tehát megint nem szexelünk egyéb módon). gyerek előtt is max havi egyszer voltunk együtt és valószínű a gyerekek után sem lesz másként.
Másnak ez biztos fura. Nekünk ez a normális. A bizalom 100%-os köztünk, ahogy a kommunikáció is, megtudunk mindent beszélni, ezt is, és nekünk így jó. Ez a fontos, nem az hogy az ismerőseidhez képest hányszor csináljátok.
2016. jún. 14. 21:57
8/14 anonim válasza:
nem, nem laposodott el. gyerek elott napi szinten tobbszor is egyutt voltunk, most, hogy mindketten dolgozunk, ráadásul a férjem reggel 3 kor kel, igy marad a heti 2-3 alkalom.
2016. jún. 14. 22:07
9/14 anonim válasza:
Mi volt haszontalan a válaszomban?
2016. jún. 14. 22:08
10/14 anonim válasza:
Messze nincs annyi együttlétünk, terhesség alatt is majdnem minden másnap csináltuk. 8 hónapja szültem, eddig havi 1 volt, annyira 0 lett a libidóm. A férjem megérti, de tudom, hogy ez neki nem elég. Szóval muszáj volt rendet tennem a fejemben, féltem a házasságunkat, hisz nagyszerű ember a'zuram. Így most 3x is volt 2 hét alatt. :) Bár még kicsit nehezen lendülök bele, nem könnyű anyából feleséggé átkapcsolnom, de azt hiszem jó úton haladok/-unk. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!