Mennyi idős volt gyermeked/babád, amikor gyed/gyes után visszamentél dolgozni?
1. 4 éves volt
2. után nem mentem vissza(csak alkalmanként járok be ellenőrizni),Ő 8 éves,a kicsi 4.
1. 2 éves, 4 hónapos
2. 2 éves, 2 hónapos.
Milyen körülményekre gondolsz?
1. 1 éves volt, a törvény szerint onnanól lehetett leghamarabb visszamenni dolgozni a gyed extrával.
Szóltam is, hogy 1 éves korától kezdek, de közben újra terhes lettem így 3 hónapos terhesen kezdtem, mire a nagy 1 éves lett. Szülésig dolgoztam, bölcsibe nem adtam be - itthonról dolgoztam, vagy szabin volt az apja, vagy én, vagy ment nyaralni 1-1 hétre a távol lakó nagyszülőkhöz.
2. most 10 hónapos, most kezdek júliustól. Szeptembertől mennek együtt bölcsibe akkor lesz 1 éves, addigra letelnek kötelező szabik és egyebek is. valamennyit fogok dolgozni is, addig a nagyikkal mennek nyaralni mind a ketten vidékre 1-1 hetet. Azért most megyek, mert abban maradtunk a főnökömmel, hogy kezdek 6 hónapos korában, de itthon dolgozást biztosítják a bölcsődéig majd. Viszont csak 10 hónapos korától mehettem vissza mégis, így 2 hónapot kell csak megoldani valahogy. Most lesznek először bölcsisek. Szakmailag nem eshettem ki a munkából 3 évre, különbe bukom a munkámat és nálunk ez így alakult most, de a kicsinek nagy segítség lesz, hogy a 2,5 éves tesójával egy csoportba kerül és együtt lesznek egy évet.
Szeptemberben megy bölcsibe, akkor lesz 2 éves.
Körülmények? Kevés a gyes, plusz mér 4 éve itthon vagyok, mert van egy nagyobb tesója, aki már ovis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!