Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan közöljem vele ha...

Hogyan közöljem vele ha tudom, hogy nem biztos, hogy örül neki?

Figyelt kérdés
Hogy közöljem a párommal a számomra örömhírt, ha ő nem biztos hogy jól fogadja? Kicsit félek a reakciójától :/

2016. jún. 10. 10:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
49%
Nem, drága, nem voltam ott. Nem is neki írtam, hanem neked. Te állítottad, hogy nem véd egyből. Én meg leírás, hogy ha a menstruáció első napján kezdi szedni, akkor véd. Ennyi.
2016. jún. 10. 11:08
 22/26 anonim ***** válasza:
34%
Akkor elárulom,hogy a nőgyógyász is elmondja mindenkinek akinek előszőr ír fel tablettát,hogy az első hónapban alkalmazzon kiegészítő védekezést,mert hiába a tájékoztató,nem 99%-os a védettség.Ebben dolgozom nap mint nap.Szóval nem a kis ujjamból vettem.
2016. jún. 10. 11:11
 23/26 anonim ***** válasza:
51%
Egyetértek az utolsóval,ráadásul az is szempont,hogy 100%os védekezési módszer csak az önmegtartóztatás,na meg ha nem is helyesen szedi....
2016. jún. 10. 11:20
 24/26 anonim ***** válasza:
11%
Kedves kérdező, szerintem azért vihetnél a csodás hír közlésébe romantikát, legyen ez egy szép emlék :)
2016. jún. 10. 12:10
 25/26 anonim ***** válasza:
87%
Hmm összefoglalom. 19 éves vagy, már túlvagy egy vetélésen, hébe-hóba gyógyszert szedsz de most ismét terhes lettél és az a legnagyobb bajod, hogy mindezt hogyan közöld a - jelenleg még - pároddal? Úristen, hogy ilyen buta sötét nők miért élnek ezen a földön!!! Nagyon remélem, hogy téved a teszt és nem vagy terhes, vagy pedig kamuzol.
2016. jún. 10. 14:00
 26/26 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem tedd fel a facebookra, hátha azt is lájkolja a pasid. 18 napja még más problémák foglalkoztattak ugyanis téged...

http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcso..

24 napja pedig még csak a hibáid találta meg a párod... A reakciójától ezek szerint tényleg tartasz.

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..

2016. jún. 10. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!