Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan közöljem vele ha...

Hogyan közöljem vele ha tudom, hogy nem biztos, hogy örül neki?

Figyelt kérdés
Hogy közöljem a párommal a számomra örömhírt, ha ő nem biztos hogy jól fogadja? Kicsit félek a reakciójától :/

2016. jún. 10. 10:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
63%
Nem mondták,hogy a tabletta nem véd egyből?Az első hónapban kell az óvszer is kiegészítőként.
2016. jún. 10. 10:49
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

20-21 évesek voltunk,1 hét késés után pozitív lett a tesztem.Ekkor költöztünk össze,főiskolások voltunk,neki volt munkája suli mellett nekem csak diákmunkák.Csináltam vagy 10 tesztet,mind halvány pozitív volt,elsápadtam rendesen,elkezdtem gondolkozni,hogy jött össze mindig használtunk óvszert,majd leesett,hogy egyik szülinapi buli után igen ittasak voltunk simán lehet,hogy nem védekeztünk. Azonnal meg mutattam neki,majd pár nap múlva csináltam még pár tesztet,utána zokogtam jó pár napig,Ő sem tudta hirtelen mi legyen, aztán a doki megerősítette a terhességet.Mi a 10. hétig tanakodtunk,képtelen lettem volna elvetetni,Ő nem tudta mi legyen, a végén elmentünk a család segítőbe majd úgy döntöttünk megtartjuk, ennek már lassan 6 éve és nagyon imádjuk a fiunkat,most várjuk 2. babánkat akit már terveztünk, így másodszorra vigyorogva vittem neki a tesztet.

alakulhat így is,alakulhat máshogy is,a lényeg az,nem gondolkozni kell,hogy mond el,csak mond el minél hamarabb,mert ez egy nagyon komoly dolog.

2016. jún. 10. 10:52
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem unod még magad? ha már véget ért a suli és ennyire unatkozol, olvass vagy menj el diákmunkára vagy legalább a neved vennéd le, h ne azt lássuk, h 3-4 naponta kitalálsz valamit.
2016. jún. 10. 10:52
 14/26 anonim ***** válasza:
32%

11!

A tabletta, ha a menstruáció első napjától szedik, attól a naptól kezdve ved és nem kellenőrzött kiegészítő védekezés.

2016. jún. 10. 10:53
 15/26 anonim ***** válasza:
52%
Utolsó ez nem igaz.Nem véd egyből.Olvass utána.
2016. jún. 10. 10:55
 16/26 anonim ***** válasza:
95%
Eprecskenek az a vedekezes hogy szedi par napig a gyogyszert majd utana par napig nem. Nos, elarulom eprecske, hogy ez nem vedekezes. Ezert vagy most terhes, MEGINT.
2016. jún. 10. 10:56
 17/26 anonim ***** válasza:
2016. jún. 10. 10:57
 18/26 anonim ***** válasza:
50%

A Yasminelle szedését a ciklus első napján (azaz a menstruációs ciklus első napján) kezdje el. Ha a Yasminelle szedését a menstruációs ciklus első napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben. Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az első 7 napban további védekezést (például óvszert) kell alkalmaznia.

- A Volina filmtabletta szedését a ciklus első napján (azaz a menstruáció első napján) kezdje el. Ha a Volina filmtabletta szedését a menstruáció első napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben. Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az első 7 napban kiegészítő fogamzásgátló eljárást (például óvszert) kell alkalmaznia.

Ha korábban nem szedett hormonális fogamzásgátlót (az utolsó menstruációs ciklus során)

- Az első Belara tablettát a következő menstruáció első napján vegye be.

- A fogamzásgátlás az alkalmazás első napján kezdődik, és a hét napos gyógyszermentes időszak során is tart.

- Ha a havi vérzése már megkezdődött, akkor az első tablettát a menzesz 2-5. napján vegye be, függetlenül attól, hogy a vérzés megszűnt-e már vagy sem. Ebben az esetben azonban az alkalmazás első hét napja során kiegészítő mechanikus fogamzásgátlási eljárást is kell alkalmaznia (hétnapos szabály).

Utána olvastam, okoska. Időszerű lenne neked is.

2016. jún. 10. 11:02
 19/26 anonim ***** válasza:
78%

Tessék, ez még a kérdező által állítólag szedett gyógyszer betegtajekoztatojabol bpvalo:

Az Altforalle 3 mg/0,02 mg filmtabletta szedését a ciklus első napján (azaz a menstruáció első napján) kezdje el. Ha a filmtabletta szedését a menstruáció első napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben. Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az első 7 napban kiegészítő fogamzásgátló eljárást (például óvszert) is kell alkalmaznia.

2016. jún. 10. 11:04
 20/26 anonim ***** válasza:
75%
És ott voltál?Tudod mikor szedte be?
2016. jún. 10. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!