Meg kell valtoznom, mert terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Imádom a techno, psy trance, trance zenét, coronitat is szoktam hallgatni. Meg ez az életérzés is elkap sokszor. Szoktam itthon táncolni is ezekre, pedig 18 hetes kismama vagyok. Ne nézzetek hülyének de néha ugy érzem azért mert terhes vagyok meg kellene valtoznom kívül belül ? Attól hogy technot meg coronitat hallgatok még lehetek ugyanúgy jó anyuka szerintem..2016. jún. 9. 21:10
11/11 anonim válasza:
Nem kell megváltoznod. Miért kéne mindenkinek egyformának lennie. Minden ember különleges. A lényeg, hogy érezd jól magad és szeresd őt, akkor ő is jól fogja magá érezni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!