Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meg kell valtoznom, mert...

Meg kell valtoznom, mert terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Imádom a techno, psy trance, trance zenét, coronitat is szoktam hallgatni. Meg ez az életérzés is elkap sokszor. Szoktam itthon táncolni is ezekre, pedig 18 hetes kismama vagyok. Ne nézzetek hülyének de néha ugy érzem azért mert terhes vagyok meg kellene valtoznom kívül belül ? Attól hogy technot meg coronitat hallgatok még lehetek ugyanúgy jó anyuka szerintem..
2016. jún. 9. 21:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%
Inkább fel kellert volna nőni... És ezt nem a zenei ízlésed miatt mondom.
2016. jún. 9. 21:12
 2/11 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem magadtol fogsz majd változni ha ráérzel a gyermeked hullámhosszára.

Én voltam szitter, a 10 honapos meghallotta hogy a szobámban zene megy berohant nevetve, aztán meghallotta hogy nem csilingelő muzsika hanem techno es elsirta magát.hát ahogy örömből hirtelen bánat lett, én megsajnáltam.a kicsik ill ujszülöttek magzatok is inkább a körforgo zenéjét szeretik a magas hangfrekvencia miatt de sokan nem tudják,

2016. jún. 9. 21:18
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Hogy gondoltad, akinek gyereke van az onnantól már csak Alma Együttest hallgathat? A terhességtől nem fog megváltozni a zenei ízlésed. Mi 3 gyerek mellett szoktunk metált is hallgatni, és még egyszer sem fakadtak sírva, igaz nem üvöltve szól a zene.
2016. jún. 9. 21:46
 4/11 anonim ***** válasza:
63%
*folyt. szóval sokan nem tudják azt sem, hogy az, hogy ösztönösen magasabb hangnemben "gügyögünk" hozzájuk, az sem véletlenül van.
2016. jún. 9. 21:51
 5/11 anonim ***** válasza:
77%

Tesómák tolták a black metált a gyerek mellett. Jelenleg a "gyerek" egyetemre készül, kitűnőre érettségizett, és nem szokott állat áldozatokat bemutatni semmiféle szektában.

Szóval nem, nem kell megváltoznod.

Én inkább a bluest, rock n roll-t meg a funky-t szeretem, utóbbiakra szoktam denszelni, még így 36 hetesen is.

2016. jún. 9. 22:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Én rock zenét szeretek hallgatni,eszembe nem jutott,hogy ez probléma lenne.Tök normális vagyok,én is meg a gyerek is...
2016. jún. 9. 22:09
 7/11 anonim ***** válasza:
75%

Hülyeség... Amikor a nagyobbik fiammal terhes voltam, szinte csak punk zenét hallgattam, meg még utána is jó darabig, amíg kicsi volt. Miért hallgattam volna mást, ha egyszer az tetszett?

Azóta már nagy, iskolás gyerek, megvan a saját ízlése, és jó érzékkel megtalálta azt az egyetlen stílust, amitől kiszaladnék a világból: neki a metál tetszik :D Pedig ezen kívül tényleg mindent el bírok viselni, ezt az egyet nem. Úgyhogy még csak azt sem mondanám, hogy a gyerek szempontjából számítana, hogy én mit hallgatok, úgyis megvan mindegyiknek a saját ízlése, ami előbb-utóbb előjön.

2016. jún. 9. 23:18
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Passz.. ha a korod megfelelo a gyermekvállalast nezve. (Elmultal legalabb 21) akkor nem hiszem h problema.. ha nagyon fiatal vagy akkor meg nem a zeneI izlesed az igazi gond.
2016. jún. 9. 23:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Tegnap voltam a három hónapos gyerekkel egy eseményen, amiről kivittem őt etetni. Etetés után picit nyűglődött, benyitottam a sötét díszterembe és elkezdtem neki énekelni. Szépség és a szörnyet, Backstreet Boyst, Metallicát. És élve hoztuk haza, szóval szerintem mégsem a zenén múlik.

Egyébként az van, hogy ne hallgass üvöltő zenét, és kész. Az senkinek sem jó, de ezt nyilván tudod. Egyébként, ha majd a gyerek nagyobb lesz, akkor se csak a láma együttesek vannak meg a Bogyó és Babóca, hogy az ember végleg elbutuljon, hanem vannak jó gyerekzenék és versek is!

2016. jún. 10. 08:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Szanom-banom, tegnap a Lacikat enekeltem (Alvin es a mokusok) a 3 honapos gyerekemnek :D A Disney-rajzfilmek zeneit szeretem, ezeket is szoktam neki enekelni, de a Bogyó és Babócától, Alma együttestől és hasonlóktól a falra mászok.

Gyereket zavaro zenet hangosan sosem hallgatok mellette, de Mike Oldfield Never too farjara gyakran be szokott aludni, szoval ha hangosan akarod hallgatni, akkor a nyugodtabb, dallamosabb zeneket valaszd szerintem, az en fiam legalabbis ezeket szereti, a tobbit dudold neki:)

2016. jún. 10. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!