Babanevek közül melyiket adnátok?
Figyelt kérdés
Szamóca,Málna,Dió
Ha nem,miért nem?
2016. jún. 9. 18:54
21/28 anonim válasza:
Kutyákat ismerek ilyen névvel, nem adnék ilyen nevet a gyereknek, főleg azért amit előttem is többen mondtak: fel fog nőni. Becenévnek jók ezek, amíg kicsi, de egy 70 éves Szamóca néni. :D:D:D Vicc. Ha már növény, akkor nem a gyümölcsök között válogatnék, vannak szebb virágnevek. Pl: Kamilla, Viola, Boglárka, Írisz, vagy a Boróka
22/28 anonim válasza:
És mi lesz ha felnőnek? Nevetségesek ezek a nevek.
23/28 anonim válasza:
Ha valaki ezeket a szavakat elkiabálná az otthonában előttem, nem arra számítanék, hogy előfut három kislány, hanem hogy a férj követeli a feleségén az esti gyümölcssalátát.
24/28 anonim válasza:
Senkinem sem koppan, hogy a kerdezo nem ir vissza? Fake
25/28 A kérdező kommentje:
Mi a fake azon h feltettem egy kérdést?Köszönöm mindenkinek a véleményét,kíváncsi voltam a megítélésükre,egy szóval nem írtam h babát várok v tervezem ezeket adni.Egymást pontoztátok le.
2016. jún. 10. 22:39
26/28 anonim válasza:
Akkor sem vagy valamI okos. Remelem tudod!:) ;)
27/28 anonim válasza:
Túl van lihegve itt ez a gyakorin. Azt add amit szeretnél, Én egy halom fura nevű embert ismerek, értelmesek, normálisan, vannak barátaik, komolyan veszik őket, pl: Rézi, Eperke, Danka, Szafi, stb. Itt mindenki azt írja, hogy jajj, szegény sosem lesznek barátai, fogyatékos lesz, azt hiszik cigány, nem veszik komolyan, elzüllik, utálod és ő is utálni fog, és még sorolhatnám. Nekem is "fura" nevem van, legalábbis az előbb felsoroltak mindegyike érvényes az itt válaszolók szerint rá. Őszintén.. amúgy eddig semmit nem észleltem. Mindenki magasról tesz rá, hogy mi a nevem. Orvos leszek, és ha az élete múlna valakinek a kezemen akkor a Dió névvel is komolyan vennének. Maximum egyszer kétszer megjegyzik hogy de fura neve van, de ennyi, megszokják, az lesz majd hogy így hívják és kész. Senki nem fog ezen pattogni. Lehet az a titka hogy intelligens, értelmes környezetbe kell kerülni, egy bizonyos IQ-szint felett már nem megy ez hogy jajj Erzsikének hívnak te biztos normális vagy, téged meg Málnának te megy egy nyomorék. Nem tudom, hogy ide most olyan anyukák járnak akinek nem elég boldog az életük, hogy megy a fika egyfolytában.. Szóval azt mondom, hogy ne foglalkozz vele, mit mondanak mások, azt add ami neked tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!