Gábor név gyakori a környéketeken? Kisfiúk közt. Adnátok?
Figyelt kérdés
2016. jún. 2. 22:10
1/19 anonim válasza:
Nem gyakori. Azért nem adnám, mert több név van, ami jobban tetszik, de ez is szép név.
2/19 anonim válasza:
Kisfiúk között már nem annyira gyakori, én adnám, szép név.
4/19 anonim válasza:
Nem adnám, mert bár szép név, nincs egy egyetlen épkézláb becézett formája sem. és mivel sajna a magyarok legalább annyira kényszeres becézgetők, mint asz amerikaiak, így jó eséllyel Gabizni fogják felnőtt korában is, ami nem hangzik valami férfiasan :)
6/19 anonim válasza:
Most már nem gyakori. Lehet, hogy adnám, de nekem inkább a Gabriel tetszik.
7/19 anonim válasza:
Én a babybox fotógalériában szoktam megnézni, hogy egy név mennyire gyakori a városunkban.
Elég sok kórház benne van ebben a programban már.
Beírtam a Gábort, nálunk 20 ilyen nevű kisfiú született 2014 óta. Ez nem számít soknak szerintem.
Illetve a magyarnevek.hu statisztikája szerint 2015-ben 30. leggyakrabban adott név volt 511 fiú kapta első névnek, míg a Bencét 1689.
Egyébként szép név, adnám is, ha nem így hívnák az exem és a párom második neve is ez.
8/19 anonim válasza:
Gyerek Gábort nem ismerek,nekem nagyon tetszik,csak azért nem adtuk/adnánk,mert a férjem is Gábor és minket zavarna,ha két családtagot ugyanúgy hívnának.
9/19 anonim válasza:
Nem azért mert nem tetszik. Nem rossz de nem adnám az tuti..
10/19 anonim válasza:
Én adtam a férjem kérésére, de nem bántam meg.
Nálunk nem gyakori, a bölcsiben ő volt az egyetlen Gábor, és az oviban is csak egy druszája van egy másik csoportban.
Becézni Gáborkának szoktuk, de leggyakrabban Gábornak szólítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!