Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyenge gyomrom, idegzetem...

Gyenge gyomrom, idegzetem van, milyen anya lennék?

Figyelt kérdés

nem bírom a hányást, a vértől is rosszul vagyok (a sajátomtól is, elvágom az ujjam és le kell ülnöm egy pohár vízzel, mert megszédülök), nem szeretem, ha beteg ember van a közelemben, legszívesebben menekülnék

de egy gyereknél sajnos, főleg kicsi korukban szinte rendszeresek a betegségek, horzsolások, nyáladzik, babaként felbüfizi a tápot, ilyesmik

el sem tudom képzelni, hogy én ezeket takarítsam, vagy esetleg a kislányom hátát simogassam, amíg ő esetleg hány....

pedig szeretnénk gyereket majd, nagyon, de így? ha a saját véremtől képes lennék elájulni? talán nem való nekem gyerek?

2016. jún. 8. 13:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a fóbiás szintű félelemmel keress fel erre szakosodott pszichiátert, nagyon jó kognitív terápiák vannak erre.

Nem az a gond, hgoy nem bírod gyomorral a gusztustalanabb dolgokat, inkább az, hogy a leírásod alapján ez fóbiás szint és akadályozhat a gyerek ellátásában.

2016. jún. 8. 13:47
 2/7 anonim ***** válasza:

egy dolgot mondok: a muszáj nagy úr!

Azaz hidd el a gyerek miatt össze fogod szedni magad mert nem lesz más választásod

2016. jún. 8. 14:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2016. jún. 8. 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Mintha engem írtál volna le. Engem már a szülés is aggaszt emiatt.

Tegnap keresztlányomat pelenkázták előttem, hát nem sokon múlt, hogy hányjak.

Én attól is rosszul vagyok ha nyálas vagy valami trutyis lesz a kezem vagy az arcom. Olyankor elkezdek pánikolni, ameddig le nem tudom törölni. (Kb. mint Monk, ha valaki ismeri)...

Én nem erőltetem a gyerek témát magamnak, bár a párom igen. Pszichológust jó ötletnek tartom.

2016. jún. 8. 15:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Dehogynem fogod a hátát simogatni. Majd meglátod, sokmindent nem tudsz elképzelni, ami majd megtörténik. Én is hánytam, ha hányás volt a közelemben, még most is ilyen vagyok. De ha a gyerekeimnek segítségre van szükségük, ez utolsó szempont, csak arra figyelek, hogy nekik jobb legyen. Utána meg becsukott szemmel, bekötött szájjal takarítok...túl lehet élni.
2016. jún. 8. 20:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Rosszul vagyok a szagoktól gyerekkorom óta (nem járok henteshez sem), ennek ellenére a császáromat simán kibírtam. A gyerek kakiját simán takarítom gyógyszertári maszkban (ami csak placebo, lássuk be). Amikor felböfögi a tápszert a gyerek, akkor nem tetszik annak sem az illata (kinek tetszene?), de nem hányom el magam tőle, hozzászokik az ember.

Amikor vérzett egyszer a keze, úgy kiborultam, annyira sajnáltam őt, hogy eszembe se jutott, hogy ja tényleg, hát ettől rosszul szoktam lenni. Ő még nem volt beteg, nem tudom, a hányásra hogy reagálok majd, szerintem ugyanígy, problémacentrikusan. Szerintem terhesség alatt az embernek ezek a határok eltolódnak (naponta hánytam, glicerines kúppal vécéztem, stb. stb.)

2016. jún. 8. 21:03
 7/7 anonim válasza:
Gyengeidegzetű.
2016. jún. 13. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!