Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tapasztaltabb anyukak segitene...

Tapasztaltabb anyukak segitenetek?

Figyelt kérdés

Kislanyom szeptemberben ovis lesz kulfoldon,akkor 3,5eves lesz,jelenleg delben alszik itthon.Itt nincs deli alvas a legkisebbeknek sem,lesz egy szoba ahova ha a gyerek keri,lefekhet de addig a tobbiek a masikbam foglalkoztatva lesznek.Ti mit tennetek?

Szeptemberig fokozatosan leszoktatni a deli alvasrol vagy hagyni a legvegeig h legalabb addig pihenjen aztan majd megoldja az elet?

2016. jún. 8. 11:37
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
A fiam négy éves és még két órát alszik délben. Nem értem ezt a fura rendszert.
2016. jún. 8. 11:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha van hely ahol alhat,miért akarod leszoktatni?
2016. jún. 8. 12:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyunk mi is. Én elhozom délben, amúgy is csak annyi itt alapesetben az ovi, nem tudom, nálatok hogy van. Ha nem dolgozol teljes munkaidőben, akkor szerintem adott nálatok is ez a megoldás, ha nem tudod megoldani, akkor nincs más hátra, vagy leszokik az alvásról az oviban, vagy valakit felfogadni, hogy hozza haza.
2016. jún. 8. 12:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Mert egyedül nem fogja kérni,ha a többi ordítva játszik.Nem véletlen h Magyarországon besötétítekek,mindenki együtt,csendben stb.Itthon is rimánkodni kell neki,ha a nagy nem alszik.
2016. jún. 8. 12:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha bírja ébren, akkor miért erőlteted az alvást? A kislányom szintén 3,5, de én konkrétan örülök, ha nem alszik ebéd után, mert így legalább már este fél 9-kor elalszik. Amúgy meg 10-kor is a plafont nézné, míg a nagy durmolna már rég mellette.

Szerintem hagyd szeptemberig, aztán vagy átáll vagy alszik a külön szobában.

2016. jún. 8. 12:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Melyik ország?
2016. jún. 8. 13:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem szoktatnám le.

De ha az én gyerekem álmos, akkor semmilyen zajongás nem akadályozza meg benne, hogy aludjon. Ő biztos, hogy lefeküdne (vagy elaludna ülve), ha arról lenne szó.

2016. jún. 8. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!