Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rossz kapcsolatba maradni 2...

Rossz kapcsolatba maradni 2 gyerekkel?

Figyelt kérdés

Van egy 13 hónapos kisfiam és a pocakba a hugica aki fél idős magzat.

Nagyon megromlott a párommal a kapcsolat szeretném ha elköltözne.

100000 amit kapok plusz amit a párom fizetne. Ki lehet jönni ebből?

mit tegyek? Nem akarom h a gyerekeim így nőjenek fel.

2016. jún. 7. 16:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Így szűkösen, de kijöhetsz a pénzből. Apukán még mindenképp be kell vasalni a gyerektartást. Aztan remélhetőleg a kicsi makk egészséges lesz és nem lesz szükség fejlesztésre.
2016. jún. 7. 20:36
 12/18 anonim ***** válasza:
20 hete még akartátok azt a második gyereket.Mi a probléma???? Nem kellene szerintem két kis gyerekkel ilyen könnyen kifarolni...
2016. jún. 8. 07:18
 13/18 anonim ***** válasza:

Nyilván előrébb vagy ha ad 20-50 ezret havonta es. Mindent valóban egyedul csinálhatsz.

Mindenkinek jobb

Mielőtt kidobom az életem, meg a gyerekeimet es persze apukáet megpróbálnam helyrehozni, ha mar vállaltam megegy gyereket is pluszba

En nem tudnek ennyiből megélni ..

2016. jún. 8. 07:21
 14/18 anonim ***** válasza:
Miért nem inkább azon dolgoztok,hogy rendbe hozzátok a kapcsolatot? Ott az 1 éves gyerek,nem sokára a második is.Sose értettem hogy minek a 2. pláne ilyen hamar ha valami nem oké a kapcsolatban.
2016. jún. 8. 08:05
 15/18 anonim ***** válasza:

szerintem is a kapcsolat megmetésére fordítsatok energiát !!!

Beszélgessetek, próbáljatok közös nevezőre jutni, szerintem nem szabad ilyen könnyen faladni, hisz most vállaltatok egy újabb babát...felelősök vagytok értük, ahogy az életük alakúl!!

Lehet most nehéz, de a gyerekek, háztartás más helyen is van hogy a nő egyedüli feladata, (ha nem is azért mert apuka nem akar segíteni, hanem mert a férj reggeltől estig dolgozik)....szóval ez szerintem, hogy Te látod el a gyerekeket meg a háztartást nem hiszem h váló ok...

ha haza hozza a pénzt , dolgzik és szereti játszik a gyerekkel, akkor az elég feladat a férjednek is ...

De te tudod mi van otthol...

2016. jún. 8. 09:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Hozzátok rendbe a kapcsolatot! Miért akarod még nehezebbé tenni az életedet?
2016. jún. 8. 10:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha egyedul maradsz ket picivel, akkor konnyebb lesz? En eloszor inkabb megprobalnam helyrehozni a dolgot. Terhesen amugy is erzekenyebbek vagyunk. Hivj valakit aki kitakarit idonkent, babysittert, aki egy-ket orara atveszi a gyerkocot, h addig feltoltodj. Hidd el sajat tapasztalat, en is ugyanigy voltam, nulla segitseggel, teljesen lepusztitottam magam. Belattam h neha muszaj par ezret kifizetni ilyenekre, mert az sem kifizetodobb, ha belerokkansz.
2016. jún. 8. 11:10
 18/18 anonim válasza:
Milett azóta?
2022. aug. 20. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!