Rossz kapcsolatba maradni 2 gyerekkel?
Van egy 13 hónapos kisfiam és a pocakba a hugica aki fél idős magzat.
Nagyon megromlott a párommal a kapcsolat szeretném ha elköltözne.
100000 amit kapok plusz amit a párom fizetne. Ki lehet jönni ebből?
mit tegyek? Nem akarom h a gyerekeim így nőjenek fel.
Nyilván előrébb vagy ha ad 20-50 ezret havonta es. Mindent valóban egyedul csinálhatsz.
Mindenkinek jobb
Mielőtt kidobom az életem, meg a gyerekeimet es persze apukáet megpróbálnam helyrehozni, ha mar vállaltam megegy gyereket is pluszba
En nem tudnek ennyiből megélni ..
szerintem is a kapcsolat megmetésére fordítsatok energiát !!!
Beszélgessetek, próbáljatok közös nevezőre jutni, szerintem nem szabad ilyen könnyen faladni, hisz most vállaltatok egy újabb babát...felelősök vagytok értük, ahogy az életük alakúl!!
Lehet most nehéz, de a gyerekek, háztartás más helyen is van hogy a nő egyedüli feladata, (ha nem is azért mert apuka nem akar segíteni, hanem mert a férj reggeltől estig dolgozik)....szóval ez szerintem, hogy Te látod el a gyerekeket meg a háztartást nem hiszem h váló ok...
ha haza hozza a pénzt , dolgzik és szereti játszik a gyerekkel, akkor az elég feladat a férjednek is ...
De te tudod mi van otthol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!