Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Igy menni fog a leszoktatás?...

Igy menni fog a leszoktatás? 3+ leválasztás

Figyelt kérdés
3+ éves a lányom 5 napja alussza át az éjszakát vajon marad ez a tendencia? plusz csak alváshoz kap cicit éjjel nem adom neki hiába kéri igy lassan le tudom szoktatni?
2016. jún. 7. 13:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy ilyen nagy gyereknél meg kell mondani,hogy nagylány nem kell neki cici már,az csak a babáknak kell.
2016. jún. 7. 13:19
 2/4 anonim ***** válasza:
21%

3 éves elmúlt, miért szempont a "lassan"?

mond meg neki, hogy nagylány már, nem kap cicit, ő pohárból/bögréből iszik. a cici a pici babáké, nem a nagylányoké. szerintem ne húzd sokáig, mert erre már emlékezni fog és nem lesz jó emlék, hogy a melledet szopja!

2016. jún. 7. 13:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó. Azt is mondhatod neki, hogy ez már fáj anyunak, nálunk inkább ez válik be. Az halott ügy, hogy már nagy a cicihez, az nem hatja meg az enyémet. :) De nálunk kegyetlen a sírás, ha nem kap, nem tudom nálatok nagy bírja.
2016. jún. 7. 16:17
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk két éves, eddig esti elalváshoz cicizett, tegnap viszont már nem kapott cicit, hanem azt mondtuk neki hogy elromlott a cici, aztán apa vitte el mesét olvasni és altatni.

Párszor mondogatta a pici hogy elromlott a cici, elromlott a cici, aztán sírás nélkül elaludt apával :-)

Szóval ha egy kétéves megérti, egy 3 éves még inkább. Beszélj neki sokat arról hogy már nem sokáig lesz tejcsi, már csak 2 nap, már csak ma este aztán elfogy.

2016. jún. 7. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!