Ijedségtől szülés?

Figyelt kérdés

Sziasztok a párom nagyon szeret ijesztegetni, de viszont félünk, hogy ez beindíthatja a szülést vagy karosíthatja a babát..szerintetek?

Köszönöm a válaszokat.

28hkm

2016. jún. 6. 19:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Most akkor ne legyen heti 1 ijesztgetés, szórakozzon máshogy. Nincs annyi eszetek magatoktól egyébként kettőtöknek, hogy most már máshogy kéne játszani egy kismamával, ezt meg kell kérdezni, tényleg? :) Nézzen comedyt, vagy ijesztgesse a barátait addig esetleg, ha nem bír magával.
2016. jún. 6. 21:50
 22/23 anonim ***** válasza:
75%
Valaki már kérdezte, de nem írtad le hogy kell elképzelni hogy ijesztget. Előugrik az ajtó mögül? Vagy lepedőt terít magára és azt mondja hogy huhúúú.. vagy? Komolyan kíváncsi vagyok!
2016. jún. 6. 22:03
 23/23 anonim ***** válasza:
Egyébként tökre nem értem én sem miért kell ilyen stílusban válaszolni a kérdezőnek, meg rögtön aberráltnak (??) nevezni.
2016. jún. 9. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!