Ijedségtől szülés?

Figyelt kérdés

Sziasztok a párom nagyon szeret ijesztegetni, de viszont félünk, hogy ez beindíthatja a szülést vagy karosíthatja a babát..szerintetek?

Köszönöm a válaszokat.

28hkm

2016. jún. 6. 19:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%

Nem túl szerencsés dolog az ijesztgetés, és nem csak kifejezetten a stressz miatt, hanem mert balesetveszélyes, pl megijedsz és hirtelen mozdulsz, elcsúszol, megrántod vagy megütöd magad stb.

Azt én sem értem, miért olyan esszenciális ez egy kapcsolatban, hogy pár hónapig ne lehessen felfüggeszteni.

2016. jún. 6. 20:20
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az utolsó ket hozzaszolonak a választ, meg aki ertelmes választ adott :) ilyen valaszokra vártam, termeszetesen ha tudjuk előre, hogy ez veszelyes is lehet, akkor már rég befejeztuk volna és igen mostmar, hogy tudjuk a veszelyeit lefogunk allni vele, mert nem letfontossagu egy kapcsolatban. Majd mashogy "viccelodunk".
2016. jún. 6. 20:28
 13/23 anonim ***** válasza:
68%
Mi is nagyon sokat viccelődünk, hülyéskedünk, nevetünk, de ijesztgetni nem szoktuk egymást, szerintem az nem terhesen is veszélyes... De terhesen pláne hagyjátok abba, igen, esetleg beindulhat a szülés is, vagy valami bajod esik.
2016. jún. 6. 20:50
 14/23 anonim ***** válasza:
77%
Az ijesztgetésnek semmi köze a humorhoz. Ez aberráltság. A gyereket is majd ijesztgetni fogja vajon? Nem normális, de te sem, hogy szerinted ez mókás.
2016. jún. 6. 20:54
 15/23 A kérdező kommentje:

#13 nagyon szépen köszönöm a valaszodat, most, hogy tudjuk abba is hagyjuk :)

Utolsó: igen agyon fogjuk verni a gyereket és mumussal fogjuk ijesztegetni ennyi esszel elmehetnel taxisnak...

2016. jún. 6. 21:05
 16/23 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, a te eszedről meg már ne is nyissunk vitát:))))
2016. jún. 6. 21:07
 17/23 A kérdező kommentje:
Oksa pá
2016. jún. 6. 21:09
 18/23 anonim ***** válasza:
Én gy tudom, minden, ami terhesség alatt a kismamával történik, az kihatással van a magzatra is. Ugyanúgy, ahogy pl. karodban ülő kisgyermek, ha te megijedsz, automatikusan megijed ő is.
2016. jún. 6. 21:10
 19/23 A kérdező kommentje:
Komolyan csak egy egszeru kerdest tettem fel, de ti olyan jó indulatuak vagytok, hogy egyből csak hurrogni tudtok...inkább akkor ne irtatok volna ide nem lett volna senkinek sem roszabb a napja...
2016. jún. 6. 21:12
 20/23 A kérdező kommentje:
A normalisaknak köszönjük szépen aki meg "aberralt" az ne irjon.
2016. jún. 6. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!