Nálatok szülés után, hogy működik a szex?
Tudom,hogy nem ez a megfelelo kategoria,de ha a szexualitashoz irom,minden letezo 15-17eves betamad,akiknek fogalmuk sincs rola!
Szoval helyzet a kovetkező... Nagyon nagyon kimondhatatlanul szeretek szexelni a ferjemmel,de miota tul vagyok az elso szulesemen,egyszeruen nem izgulok fel! Egyaltalan nem nedvesedek be,csak miutan mar javaban toljuk a dolgot,pedig elvezem! Szulesnel tortenhetett esetleg valami ami ezt gatolja? Most a masodik babankat varjuk,de kicsit tartok tole,hogy mi lesz utana! Lehet nem csak a nedvesedes fog elmaradni hanem a szex iranti vagy is?
Nalatok minden rendben van ilyen teren?
Olyanok valaszat varom akik legalabb egy szulesen mar tul vannak!
Es kerlek normalis kommenteket,mert tenyleg elkeserit a helyzet!
Csak a fontos infok maradtak le :-)
Mekkora a gyerek,mennyi idős terhes vagy, mikor szexeltetek először szülés utàn, van e érdemleges előjàték, időtök van e rà vagy "gyorsan" amìg alszik a gyerek, nyugodt anyuka lett e belőled???
Ezek nélkül:
Amìg nem àll vissza a hormonhàztartàsod,addig előfordulhat hüvelyszàrazsàg, amit fent tarthat az is ha aggódsz,hogy felkel a gyerek vagy maga a szextől való félelem( fàjni fog,kitàgultàl,megvàltozott a tested stb).
Ez normàlis lehet akàr 1-2 évig is,de érdemes nőgyógyàsszal konzultàlni, elkerülve a sérüléseket.
Terhesség alatt meg minden lehet és mindennek az ellenkezője is :-)
Nàlam most a màsodik baba utàn pont az ellenkezője van. Csak gondolok a szexre és màr olyan mint aki bepisilt. Ez sem jó,de majd elmúlik,ha màr nem szoptatok, "visszakapom" a normàl beàllìtàst. :-)
Én túl vagyok egy szülésen, de nem vagyok terhes. Nálunk ugyanolyan volt a szex a 6. hét után, mint terhesség alatt vagy előtte (minden oké, élvezzük). Szerintem a terhességed az oka az egésznek, abban vannak rosszabb-jobb időszakok nedvesedés szempontból.
Sőt, itt emberek rendszeresen írják, hogy egyáltalán nem voltak együtt a férjükkel terhesen, mert zavarta őket a magzat tudata és amúgy sem kívánták. Lehet, hogy veled is ez van.
Mi szülés utàn 2 hónapot vàrtunk, mert nekem nagyon nehezen jött helyre a gàtsebem (szülés utàn kétszer is még kellett műteni). Négy hónapja szültem és még most is érzékeny az a terület, fàj a szex elején, de egy kis síkosító mindent megold.
Nekem az jelenti a legnehezebb gondot, hogy anya üzemmódból àtkapcsokljak feleség üzemmódba. Kell egy kis idő mire ràhangolódok a dologra.
Én azóta nem nedvesedek, amióta megszültem az elsőt, síkosító kell, de végül is ez is az előjáték része lett nálunk, nem olyan nagy kaland.
Teljesen mindegy, hol vagyunk (esetleg elutaztunk kettesben), vagy otthon, vagy akár én kezdeményezek, akkor sem, mi megszoktuk ezt, szerencsére van megoldás. Talán csak a spontán nap közbeni alkalmak nem annyira könnyen mennek így, de azokból amúgy sincs olyan sok azért.
Nekem a szoptatás időszaka alatt végig blokkolva volt a libidóm, ennek ellenére mindig együtt voltunk, néha kedvet kaptam hozzá közben, máskor meg a férjem kedvéért csináltam, nekem ez nem okoz gondot. (Kb a 10 év alatt 3x volt, hogy kvázi elaludtam közben, vagy az előjáték alatt, de ezt olyankor ő is észlelte, és inkább rám húzta a takarót.)
Szerintem fontos, hogy amennyire a helyzet engedi, megosszuk a párunkkal az érzéseinket/gondolatainkat/vágyainkat szexuális téren, és akkor még a nehezebb időszakok is könnyebben mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!