Terhesen (otthon) mivel foglalkoztatok, mivel töltöttétek el az időt?
Mi bunkóság van abban, hogyha tényleg okkal van otthon, akkor nem takarít, kertészkedik, lakberendez, hanem fekszik, pihen, ergo csak olyan tevékenység jöhetne szóba, amit a lakáson belül ülve, fekve elvégezhet: olvasás, tanulás, filmnézés, írás...
A lepontozás pedig mutatja, mennyien csalnak.
(Ha a mhely miatt nem dolgozhat, még mindig nem a táppénz a válasz, hanem a távolléti díj.)
Engem minden èrdekelt.
Legfőképpen kismama újságokat olvastam ès a neten is sokat böngèsztem.Fiatalon lettem várandós (23) ès sok mindent nem tudtam.😃
Azonkívül amit tudtam elvègezte otthon mert veszélyeztetett voltam .
Szerettem sètálni,boltozni .
Minden jót kívánok nektek!!!😉😃
"A lepontozás pedig mutatja, mennyien csalnak.
(Ha a mhely miatt nem dolgozhat, még mindig nem a táppénz a válasz, hanem a távolléti díj.)"
Maradj már a hülyeségeddel. Arra nem adnak távolléti díjat, hogy például az én munkahelyemre állandóan betegen jártak be a kollégáim, taknyuk-nyáluk egybe, de azért ők bejönnek. Pedig simán elmehettek volna táppénzre, nem az a hely, ahol szólnak érte, sőt. Én 30 hetesen meguntam, hogy állandóan náthásan, köhögve, tüsszögve, sőt, esetenként lázasan, begyógyszerezve jár be némelyik munkatársam, és kiírattam magam táppénzre.
Lehet osztani az észt, hogy táppénzcsaló vagyok, de máshogy nem maradhattam volna otthon, az pedig nem megfelelő indok a távolléti díjra, hogy a kollégák nem maradnak otthon, amikor indokolt lenne.
Kérdező: olvass, tanulj meg valami hasznos hobbit, tanulj nyelvet. Én pl. varrni tanulgattam, azt nem mondom, hogy megtanultam, mert még tart a folyamat, de egyszerűbb dolgokat már terhesen is el tudtam készíteni, most pedig már vígan megvarrok a 4 hónapos kisfiamnak egy nyári rövidnadrágot, hálózsákot, ilyesmiket, de terhesen is hasznát vettem a tudásomnak, volt olyan meglévő szoknyám, nadrágom, amit átalakítottam kismamaruhává, nem is volt bonyolult, és pénzt sem kellett rákölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!