Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti ilyen esetben hogy viselked...

Ti ilyen esetben hogy viselkedtek a játszótéren?

Figyelt kérdés
Ha a kicsi (1,5-2 év körüli) gyerekedtől nagyobb gyerek elveszi a játékát, beleköt, stb.. a másik szülő pedig sehol (illetve jó pár méter távolságra). Rászóltok a nagyobb gyerekre? Hogyan? És ha erre föl sem adja vissza?
2016. jún. 4. 21:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám Pistikének, hogy most Hannácska játszik vele ne vedd el.. Vagy kérd el Hanácskától biztos szívesen odaadja neked! Ha ezek után is "gonoszkodik" szépen arrébb megyünk....Nem foglalkozunk vele. Nem állunk le "vitázni":) Ez csak játék, ők csak gyerekek!!
2016. jún. 4. 21:15
 2/3 anonim ***** válasza:
ha az anyja nem rakja helyre, én biztos, hogy megteszem. Az én kislányomat volt, hogy rendszeresen fellökte, meg megtépte a haját egy nagyobb fiú, már mindenki menekült Lacika elől, ha meglátta a játszótéren. Az anyja mindig csak vigyorgott, soha rá nem szólt, fiúúúú... ennyivel volt elintézve. Na, amikor Lacika megint megiramodott, hogy nekifutásból fellökje a gyerekem, elkaptam és rászóltam, hogy meg ne próbálja, mert nagy baj lesz. Azóta kerül bennünket szerencsére.
2016. jún. 4. 23:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Játékelvevős vitákban általában cserekereskedelemmel motiválok, vagy elterelest alkalmazok. Mintha hirtelen két gyerekem lenne, igazságosan, ha a másik anya sehol nincs.
2016. jún. 4. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!