Fiú névre ötlet? Nektek milyen fiú nevek tetszenek?
Figyelt kérdés
Már egy ideje tudjuk,hogy kisfiúnk lesz,de egyszerűen nem találjuk a megfelelőt.. Ami nekem tetszik,arról férjem hallani se akar,és fordítva is igy van..2016. jún. 2. 21:57
31/45 anonim válasza:
Olivér, Gergely, Levente, Vince, Vilmos, Gábor, Félix, Flórián, Dániel, Alex...
33/45 anonim válasza:
Szia.! :) Pedig a Viktor nagyon illene a vezetéknévhez.! :)
Az én kedvemceim: Attila(ha fiam lesz, ezt a nevet kapja,) második kedvencem a Márk.
Viktor,Zénó,Ádám,Alex,Marcell(Marci), Nimród. Nekem ezek tetszenek. :)
34/45 anonim válasza:
Levente, Benedek, Olivér, Márk, Gergő.
35/45 anonim válasza:
Nekem nagy kedvencem a Zoltán,Csaba,Olivér,Gergely. Lányunk lett, de ha fiú lesz mi is gondba leszünk, mert a lányunknál is nagy fejtörés volt. A szülőszobán dőlt el a neve. :)
36/45 anonim válasza:
Dávid, Dániel, Áron,
Az én kedvenceim nem annyira szokványosak: Teodor,Gábriel, Edvárd
37/45 anonim válasza:
Talán a Máté nevet nem olvastam itt.
További kedvenceim: Bálint, Marcell, Hunor, Márk, Zétény
38/45 anonim válasza:
Kerekes Vencel
Kerekes Márk
Kerekes Richárd
Kerekes Iván
39/45 anonim válasza:
Nálunk az Ádám, Áron, Kristóf, Márk, Félix, és a Marcell nevek merültek fel, illetve ha nem lett volna szempont, hogy nemzetközi legyen, akkor a Balázs, Sebestyén, Csongor, Zsombor nevek is szóba jöhettek volna. Az Ádámot választottuk, és nagyon passzol a kisfiúnkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!