Fiú névre ötlet? Nektek milyen fiú nevek tetszenek?
Figyelt kérdés
Már egy ideje tudjuk,hogy kisfiúnk lesz,de egyszerűen nem találjuk a megfelelőt.. Ami nekem tetszik,arról férjem hallani se akar,és fordítva is igy van..
De kár, pedig mindkettő nagyon szép név, a Viktor különösen jól hangzik a vezetéknévvel.
2016. jún. 2. 22:33
22/45 anonim válasza:
Nálam a befutó a Levente.
2016. jún. 2. 22:52
23/45 anonim válasza:
Nekem Leventem van :)
Kerekes Levente szuperul hangzik.
Nekem tetszik meg a Bendeguz, Barnabas, Noé
2016. jún. 2. 22:57
24/45 anonim válasza:
Az Olivér azért nem jó szerintem, mert a Kerekes S hangra végződik és a magánhangzós nevekkel összemosódik (Solivér). Viktor ilyen szempontból jobb.
De akkor adjátok mindkettőt vagy egy teljesen mást, úgy igazságos.
Ha két név mellett maradtok, akkor is bajos a kiejtés mindkét verziónál. Kerekes Olivér Viktor könnyebben kimondható lenne, viszont megmarad a Solivér. Kerekes Viktor Olivér esetén pedig Rolivér lesz belőle. :D
Esetleg Roland nem tetszik? :D
2016. jún. 2. 23:04
25/45 anonim válasza:
Benedek, Bence, Bálint, Botond, Noel, Csongor, Csanád, Gergő, Kristóf, Kende (bár Kerekes Kende lehet nem hangzik olyan jól), Roland 😊
2016. jún. 2. 23:07
26/45 anonim válasza:
Az én két fiam Artúr és Zénó. A sajátomat is nagyon szeretem: Kristóf
2016. jún. 2. 23:20
27/45 A kérdező kommentje:
Huhaa a Roland és a Zénó név most nagyon megtetszett :) Remelem nem csak nekem...:) Köszönöm mindenkinek mentek a zöld kezecskék :) Ha esetleg valakinek még valami ötlete van szívesen meghallgatnám
2016. jún. 2. 23:26
28/45 anonim válasza:
Nekem is favorit volt a Viktor, de a férjemnek nem tetszett, hallani sem akart róla, így lett a kisebbik fiunk Nándor Csaba (a nagyobbik meg Richárd Zalán, de azt már évekkel korábban kitaláltuk).
2016. jún. 3. 06:50
29/45 anonim válasza:
A mi kisfiunk Gergő,ez a név volt szamunkra a favorit. Ha lesz még fiunk Péter lesz, de a Marci becenév végett a Márton is szerepelt a listánkon. A férjem Gábor,az ő neve is nagyon szép,csak nem szerettünk volna 2 ugyanolyan nevű családtagot. A férjemnek nem,de nekem még tetszett a Norbert és a Márk. A bátyáim Tamás és Ákos,szerintem szintén szép nevek,ill. a sógoromé is,ő Dániel,de annyira már nem tetszik,hogy adnám is. Na felvonultattam az összes hímnemű családtagot :D
2016. jún. 3. 06:57
30/45 anonim válasza:
Jó ez a Kerekes név, sok minden illik hozzá.
Elsősorban mély vagy vegyes hangrendű neveket keresnék.
Áron, Ábel, Dániel, Attila, Márton, Bálint, Balázs, valahogy nekem ezek a klasszikusok passzolnak hozzá, ahogy kimondom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!