Anyukák! Mi a legégetőbb nem a gyerekkel kapcsolatos gondotok manapság?
Figyelt kérdés
Pl. pénzhiány, munkaerőpiaci helyzet, családi gondok, párkapcsolati gondok, bármi.2016. jún. 2. 13:34
11/21 anonim válasza:
Talán az, hogy a nyári szünetben hogyan oldjam meg a felügyeletét, de igazából ez sem akkora gond, megoldjuk.
12/21 anonim válasza:
Valahogy minden kapcsolódik a gyerekekhez. Nekem a legnehezebb dolgozó anyaként, hogy elég időt szakítsak rájuk, nem igazán megy úgy ahogy szeretném. Ennek az az oka, hogy kevés a segítségem. Pénzből is lehetne persze több.
14/21 anonim válasza:
Nekem az, hogy hová fogok menni dolgozni (ha lejár a gyes-es időszak) és mit fogok csinálni. Hogy tanulnom kellene valamit, de nem tudom, mi kelendő mostanság és nem szeretnék sok százezrért kitanulni egy szakmát, amivel megint nem találok munkát. Az össze ötletemet ki kell kukáznom, mert kiderül, h túlképzés van belőle, vagy épp pont a mi vidékünkön nem tudnám hasznosítani a tanultakat.
Beleőrülök már ebbe az agyalásba, mert tényleg nem midegy, mire ad ki az ember pénzt.
15/21 anonim válasza:
munkahely váltás...menjek, maradjak?! illetve, hogy eladjuk a lakást, ha eladjuk mit csináljunk a pénzzel...vagy várjunk még?
16/21 anonim válasza:
GYED-ről nem a korábbi munkahelyemre mentem vissza, hanem sikerült egy igazán családbarát céghez felvételt nyernem, így a gyerkőc bölcsibe szoktatását követően most nagy kihívás új környezetben visszazökkenni a munka világába és megfelelni az új pozícióban.
17/21 anonim válasza:
Hogy a 2 kicsi és a háztartàs mellett egyszerűen nem tudok időt szakítani a nyelvtanulàsra, pedig amíg gyesen vagyok mindenképpen legalàbb egy nyelvvizsgàt le akarok tenni ha új szakmàt nem is sikerül szereznem. A màsik, hogy nem tudjuk hol kellene lakàst/hàzat keresnünk, pedig lassan ideje lenne költözni...
18/21 anonim válasza:
Házfelújítás minden nyüge-baja és a kérdés, hogy lesz-e rá elég pénz.
19/21 anonim válasza:
Szeretnék jelentkezni jövőre főiskolára,ezen agyalok sokat,mert emelt szinten fogok érettségizni újra,és fog-e sikerülni,meg lesz-e a pont?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!