Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meddig használtátok a babakocs...

Meddig használtátok a babakocsit? Megéri annyit kiadni Peg PErego P3-ra?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Én nemrég cseréltem Peg Perego Pliko P3-ra az előző sport babakocsinkat, 11 hónapos volt ekkor a baba, és nagyon élvezi! Végre kényelmesen ül benne, nézelődik! Ha megteheted, és nem mindig gyalog/ölben akarod majd vinni, szerintem ez a kocsi nagyon jó választás! Persze ha csak rövideket mentek, azt gyalogolva is megteheti majd a gyerkőc, vagy kismotor, szóval ez inkább rajtatok múlik, mennyire van rá szükség.
2010. ápr. 11. 14:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Még meg se született :))) Azért ezt néztem ki, mert a harmadikra kell majd cipelnem, van hozzá mózes meg sportrész, és könnyű. Viszont anyukám szerint pénzkidobás ilyen drága kocsit venni. Ja és több babát terezünk.
2010. ápr. 11. 15:20
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Az én kisfiam 2,5 éves,de még szoktuk használni.Igaz már ritkábban,de hasznát vesszük.Ha meg több babát is akartok,akkor szerintem nem felesleges pénzkidobás!
2010. ápr. 11. 15:31
 4/7 anonim ***** válasza:
71%

Az a pénzkidobás, ha sok rosszat veszel, mert olcsónak tűnik, de ezért vagy azért nem válik be és veheted a következőt, hátha az beválik.

Így utólag én is ilyen típusú kocsit vettem volna, mint amit írtál. Sok jótanácsot fogsz még hallani, magadra hallgass.

2010. ápr. 11. 17:16
 5/7 anonim ***** válasza:
38%
Úgyértem a jótanácsot, hogy anyukádtól, anyóspajtástól.
2010. ápr. 11. 17:27
 6/7 anonim ***** válasza:
71%
Nekünk ez van, és nagyon örülök, hogy hagytam magam rábeszélni. Maximálisan ki tudtam használni, és nem okozott gondot a cipelése sem, mert viszonylag könnyű. A gyerek is imádja, amíg elfért benne, addig a mózesben aludt az erkélyen, amióta nagyfiú, meg imád a sportrészben sétálni. Csak ajánlani tudom!
2010. máj. 24. 21:34
 7/7 anonim ***** válasza:
55%
én a mózest 1hónapig se használtam ami nagyon bevált bébihordozó bázisttalppal bár mi sokat utazunk kocsival és a babakocsi! [link] nekem ilyen van imádom terepre tökéletes de elég nehéz !
2010. máj. 25. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!