Mit csinálnátok ha egy nős férfitól várnátok gyereket?
Na hát én is pontosan így gondolkodok erről és cselekedtem volna, mint #10 válaszoló.
Megtartanam.
Az en gyerekem apja a szules utan visszament az exehez, ugyhogy tok mindegy a te eseted is.
2 lehetőség van: vagy megtartod és egyedül felneveled apa nélkül vagy elveteted és megpróbálsz a jövőben felelősségteljes döntéseket hozni.
Viszont ha megtartod, azt gondold át, hogy az a gyerek egy ballépésnek fogja tekinteni magát, ami megcsalásból fogant. Hát ez biztosan nem fog segíteni neki az egészséges személyiségfejlődésben. Vagy az apját fogja gyűlölni vagy saját magát hibáztatja majd, esetleg mindkettő. Kamasz korára valószínűleg téged is elővesz majd. Pláne ha mondjuk lány lesz és a fiúktól próbálod védeni. Akkor aztán lesz bezzegelés és teljesen jogosan. Valószínűleg ez kihatással lesz a kapcsolataira is a gyereknek, nehezebben fog tartós kapcsolatot létesíteni, túl gyakran fogja cserélni a partnereit vagy épp apakomplexusos lesz vagy kapcsolatfüggő.
Ezt előre nem lehet tudni, de valami zavar várható a lelkében.
Remélem kielégítő volt a válaszom, a gyerek szemszögéből írtam, ahogy kérted.
Azt, mintha bàrki mástól lenne akivel önszántamból lefeküdtem: megtartanàm. A babàm nem tehet arról hogy én egy ------------ ----- vagyok, az apja meg...
Bár velem ez csak úgy történhetett volna meg hogy ha nem tudtam volna hogy hàzas. Amúgy őt hagynám a fenébe, a te helyedben pedig jól elàsnàm magam...
Az érdekesebb téma egyébként hogy a feleség mit csinálhat veled :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!