Ha nős férfitól várnál gyereket, elmondanád neki?
Már nem vagyunk együtt. Én nem is akarok tőle semmit. Egzisztenciám megvan, tudom vállalni a babát egyedül is. Nem akarok neki bekavarni sem csak szeretnék tisztességesen eljárni.
Azt tudni kell hogy a férfi mindig akart gyereket de a feleségének nem lehet.
hmm
jó kérdés
én elmondanám és magánokiratban megbeszélnék vele egy bizonyos összegű gyerektartást
a láthatást biztosítanám - ha szeretné
mert hát soha nem lehet tudni h mi lesz a jövőben
nem feltétlen kavarsz be, hiszen ha szeretője vagy akkor a házassága nincs rendben ...
Nős férfitól várok gyereket... de hoppsz, ő a férjem!
Más esetet el se tudok képzelni.
Tisztességről elég nevetséges beszélned. Főleg hogy azt se tudod, mit jelent.
Ez esetben az őszinteséget jelentené MINDENKI felé, amibe beletartozik a nej is.
" szeretnék tisztességesen eljárni"
Nem gondolod hogy egy kicsit elkéstél? Hisz nős férfi kefélt eddig...
ha anyagilag nem függnék tőle, akkor nem tenném tönkre a családját, mert ártatlanok isszák meg a levét..
de ha anyagilag rászorulnék, akkor igen is, vállalja ő is a felelősséget a közös gyermek boldogulása érdekében.
Mindenképpen, mert JOGA van tudni róla! A gyerek kettőtöké, nem csak a tiéd! Nem is értem ezt hogy gondoltad.
Minden titok csak bajt okoz, a gyereknek sem jó. A gyerkednek is joga van tudni az apjáról.
Meg kell egyeznetek a jövőt illetően. (láthatások, anyagi háttér akkor is, ha jó az egzisztenciád) az ő gyereke is!
TiszetssssééééG???
Ne nevettess. Egy másik nő férjével kefélgetsz, az lenne tisztességes, ha odaállnátok a nej elé és mindent elmondanátok, h ti kefélgettek és h mióta és h olyan h.ülyék vagytok, h még védekezni se tudtatok.
Elmondanám neki. Itt főként nem te számítasz,hanem a gyerkőc és az apja közötti kötelék. Nem fosztanám meg ettől őket.
Azért remélem azt tudod,hogy ez baromi gáz :(
A segítő szándékú kommenteket köszönöm szépen.
A többieknek csak annyit, hogy a feleségét már régen nem szereti és csak azért nem hagyja el, mert nem akar neki fájdalmat okozni. De ő boldogtalan sajnos.
Én pedig nem vagyok hülye a védekezéshez hanem már benne vagyok a korban hogy anya legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!