Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen rosszul és...

Miért vagyok ilyen rosszul és mikor lesz már jobb?

Figyelt kérdés

Annyira rossz anyának érzem..

Hónapok óta tart ez. Hol hetekig jól vagyok, hol napokig rosszul. Eleinte napokig tartó hányingerem volt. Most mellkasi nyomás meg szapora szívverés. Semmi türelmem nincs a gyerekekhez. Sokat kiabálok velük aztán meg jön a lelkiismeret furdalás.

Sok vizsgálaton voltam már minden negatív. Létezik, hogy a stressz meg a kevés alvás okozza? Még barátaim sincsenek akikkel beszélni tudnék erről. A játszótéren az ovin és a bolton kívül nem járok sehova. Tudnátok tanácsolni valamit amitől jobban leszek?

Írt a doki xanaxot de köszönöm abból nem kérek. Esetleg a sedatif pc? Nem tudom. Így annyira rossz. Jó anya akarok lenni! :(

2016. máj. 29. 07:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Pedig az egyetlen megoldás, ami létezik, hogy valaki levesz némi terhet a válladról, te pedig kezdesz magaddal valamit. Egy barátnőm már attól 180 fokos fordulatot vett, hogy kéthetente eljárhat műkörmöt csináltatni, arra a két órára apuka vigyáz a picire. Muszáj, kell, hogy elszakadj a gyerekektől egy pár órára hetente, két hetente és felnőtt társaságban töltsd a szabadidőd. A férjednek meg kell erőszakolnia magát és vállalnia azt, hogy bizonyos időközönként munkából hazaérve nem felciccent egy sört, mint aki jól végezte a dolgát, hanem úgy tesz, mintha lenne köze a gyerekeihez. Ha neki ez nehézséget okoz, akkor mem apának való ésmehet vissza az anyatejet szopni a hotel mamába.
2016. máj. 29. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!