Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a cikkről? Gyereknek gyereket?

Figyelt kérdés
[link]
2016. máj. 23. 13:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Az a véleményem, hogy jó neki. Boldog az életével, és jó anyának tűnik. Kit érdekel, hogy hány éves??
2016. máj. 23. 13:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Az, hogy az ő élete, az ő döntése.

Most pálcát kellene törnöm felette???

2016. máj. 23. 13:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Én fiatalon szültem, mondjuk nem 16 évesen, de az érettségi még pont előttem volt, tudnék mesélni ennek az árnyoldalairól is, de nem kezdek bele. Nem értem miért kell úgy beállítani ezt a sztorit, mintha semmi probléma nem lenne. Apuka eltűnve, csajozik, bulizik, nagyi nyakára szülni nagy móka lehet. Gondolom nem a havi 38.500-ft-ból tartja el majd azt a kicsi gyereket...
2016. máj. 23. 13:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Én nem ítélkezem, egyszerűen kíváncsi vagyok az emberek reakciójára.
2016. máj. 23. 13:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Végig olvastam és elég értelmes, okos hozzászólásai vannak, ugyanakkor én biztos, hogy abortuszra mentem volna.

A gyerekemet magamnak fogom szülni, magam fogom eltartani, felnevelni, emellett pedig családot szeretnék neki.

Utóbbira persze nincs garancia, de azért lényegesen nagyobb az esély, hogy egy tervezett gyereknél együtt maradunk a párommal, mint egy ilyen 15 évesen becsúszott dolognál, ahol szinte könyvelhető, hogy egyedülálló lesz az anyuka.

Emellett pedig nyilvánvaló, hogy ezt a lányt a szülei tartják el. Én ezt nem akarnám.

2016. máj. 23. 13:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Elolvastam és az az érdekes, hogy maga a sztori semmilyen reakciót nem váltott ki belőlem. Nyugtáztam és kész.

Viszont az rakat smiley az egész szövegben! Na az nem tetszik. Ez egy rövid interjú akarna lenni, nem egy csevegés, nem ide illőek ezek az emotikonok.

A másik, hogy végignézve a blogot, az interjúalanyok a a szerző barátnői, akik mind fiatalon szültek és mindnek hülyére festett haja meg piercingje, tetkója van, ezért a szerző fontosnak tartotta kiemelni az írásai elején, hogy EXTRÉM anyukák. Magyarán ez egy hasonszőrű baráti társaság, akik valamiért korán szültek (lehet tán oka van?) csak egyikük írogat magukról ezt azt. Franc tudja miért.

2016. máj. 23. 14:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez gáz. Tök úgy jön le nekem a cikkekből, hogy unalomból válaltak gyereket. Arról meg nem is beszélve, hogy másnak a nyakára. Majd ha felnőnek ezek a picik és vissza nézik a képeket az anyjukról, hogy milyen "csodálatosan" szépek voltak a csilivili hajcsijukkal akkor majd valószínüleg büszkék lesznek rájuk... Ami még idegesítő, hogy pont az ilyen fiatal anyukák miatt általánosítják azokat a fiatalokat is akik ugyanúgy fiatalon válalnak gyereket azzal a különbséggel, hogy letettek valamit az asztalra és van BIZTOS háterük amit saját maguk termtettek meg...!!
2016. máj. 23. 17:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Gondolom nem a blog készítő a kérdező.:D
2016. máj. 23. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!