Az, hogy az ő élete, az ő döntése.
Most pálcát kellene törnöm felette???
Végig olvastam és elég értelmes, okos hozzászólásai vannak, ugyanakkor én biztos, hogy abortuszra mentem volna.
A gyerekemet magamnak fogom szülni, magam fogom eltartani, felnevelni, emellett pedig családot szeretnék neki.
Utóbbira persze nincs garancia, de azért lényegesen nagyobb az esély, hogy egy tervezett gyereknél együtt maradunk a párommal, mint egy ilyen 15 évesen becsúszott dolognál, ahol szinte könyvelhető, hogy egyedülálló lesz az anyuka.
Emellett pedig nyilvánvaló, hogy ezt a lányt a szülei tartják el. Én ezt nem akarnám.
Elolvastam és az az érdekes, hogy maga a sztori semmilyen reakciót nem váltott ki belőlem. Nyugtáztam és kész.
Viszont az rakat smiley az egész szövegben! Na az nem tetszik. Ez egy rövid interjú akarna lenni, nem egy csevegés, nem ide illőek ezek az emotikonok.
A másik, hogy végignézve a blogot, az interjúalanyok a a szerző barátnői, akik mind fiatalon szültek és mindnek hülyére festett haja meg piercingje, tetkója van, ezért a szerző fontosnak tartotta kiemelni az írásai elején, hogy EXTRÉM anyukák. Magyarán ez egy hasonszőrű baráti társaság, akik valamiért korán szültek (lehet tán oka van?) csak egyikük írogat magukról ezt azt. Franc tudja miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!