Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kell ilyen stílusban...

Miért kell ilyen stílusban írogatni?

Figyelt kérdés
Van egy csomó kérdés ami engem is foglalkoztat. El szoktam olvasni a válaszokat, ha úgy érzem, hogy érdemlegeset tudok hozzáfűzni, megteszem. De sosem illettem senkit semmilyen jelzővel, nem írtam trágár szavakat stb... Nem értem miért kell, ettől érzik magukat fontosnak, vagy egyszerűen itt így kell érvényesülni? Egyre kevésbé értem az embereket, de nekünk Anyukáknak is így kell viselkedni már egymással? Nem elég, hogy az utcán, a buszon átnéznek rajtad, eltaposnak, fellöknek, már egy egyszerű kérdést sem lehet feltenni, vagy egyszerűen a véleményedet sem írhatod le normális stílusban? Ez kinek jó? És ilyen világot akarsz a saját gyerekednek is?
2010. ápr. 10. 14:05
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

Szia!

Teljesen igazad van!

De, ahogy Én nézegetem és leszűröm, nem mindig az anyuka vagy kismama ír!

Rengeteg tini csak úgy szórakozik és írja a trágár válaszokat, sőt provokatív beszólásokat is!

Persze van 1-2 felnött is, aki szintén ilyen, sajnos nem lehet velük mit kezdeni!

Én átnézek az ilyen válaszokon, nem adom meg az örömöt Nekik, hogy kuncogjanak és élvezkedjenek!!

2010. ápr. 10. 14:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is találkoztam már hasonló esetekkel. Nemrégiben én is tettem fel itt egy kérdést, amire különböző válaszok, tapasztaltok jöttek. Két hozzászóló a mai napig "üzenget ott egymásnak".

Sokan az itt feltett kérdésekre saját tapasztalataikat írják meg, ami természetes, hogy mindenkinél más-más, hisz nem vagyunk egyformák, csak azt nem tudom, hogy miért kell egymással vitázni emiatt.

Nekem eszem ágában sincs valakit azért megszólni, mert ő máshogy csinálja illetve gondolja a dolgokat mint Én, ez a természetes!

2010. ápr. 10. 15:04
 3/8 anonim ***** válasza:
72%

Én azt nem értem, hogy honnan tudja X, hogy pont, azzal a valakivel vitázott??

Láttam Én is ilyet " na, már megin itt van" és vita ment tovább!

De, honnan tudja, hogy ki az?

2010. ápr. 10. 15:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Ezt én sajnos nem csak a Gyakorikérdések-en tapasztalom. Valahogy nagyon eldurvult a világ körülöttünk...

Most írtam ki ezt a kérdést nemrég:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2010. ápr. 10. 15:17
 5/8 anonim ***** válasza:
hányinger.én ezeket messzire kerülöm.inkább nem válaszolok és akkor csak magukat teszik röhejessé.szánalom pár ember a mai világban...:S
2010. ápr. 10. 16:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Most tettem fel egy egyszerű kérdést, és válasz helyett közölték velem, hogy inkább állatot tartsak, mint gyereket neveljek...

Én nem értem, hogy az ilyen emberek miért jönnek ide? Azért, hogy leszóljanak másokat? Ettől nekik jobb lesz az életük? :( Nem tudom, mire jó ez.

2010. ápr. 10. 20:31
 7/8 anonim ***** válasza:
90%

Volt egy kérdés. Anya taníts engem ki használja és milyen eredménnyel. NEM dicsekvésképpen (ezt ott is kihangsúlyoztam) leírtam, hogy baromi sok foglalkozással, "munkával", törődéssel és szeretettel mire jutottunk.

Válaszom 13%-on áll. :( Na most azért kíváncsi lennék, ha konkrétan a kérdésre válaszoltam, akkor miért nem hasznos. Bár ebben az esetben a hasznos szó nem igazán illik. Tehát az oldal tele van szemétkedő, ostoba, link emberrel, és rengeteg irigy anyukával. :(

NEM én tehetek róla, hogy mi ügyesek vagyunk, ők meg esetleg nem. MI megdolgoztunk az eredményeinkért!

10 hós miniszörnyeteg boldog anyukája

2010. ápr. 10. 21:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Sajnos ez benne van a pakliban. A névtelenség "hozománya". Ahol naponta több, mint 8000 ember megfordul, nyilván van közöttük mindenféle. Nem szabad felvenni.
2010. ápr. 10. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!