Nagyon "gáz", hogy ez tart vissza a második baba vállalásától?
Szerintem teljesen természetesek a félelmeid, jó hogy leírtad őket, tisztában vagy velük. Kérdés, mekkora korkülönbséget szeretnétek? Mert lehet az lenne jó a te esetedben, ha legalább három lenne. Kicsit kipihened magad, megszépülnek az emlékek. Bár én is rosszul vagyok a gondolattól, hogy éjszakázni kell. :))
Még annyi, hogy a biztonság kedvéért nem nézeted meg a pajzsmirigyed? Nekem is volt ilyen időszakom. Állandóan fáradt voltam, és azt hittem a gyerkőc miatt, mert rosszul aludt, de kiderült, hogy alul működik a pajzsmirigyem.
Nem gáz ,várjál pár évet teso kérdésel szerintem is .
Azon lépj nyugodtan tul hogy nem volt tejed ,nem ez lesz jó anya fok méröje.én az első gyerekemnél estem ebbe a hibába ,másodiknál már nem.
Teljesen normalis amit erzel :)
Az elso gyerkoc masfel eves koraig nem aludta att az ejszakat...mit nem aludta....szinte semmit nem aludt ejjel.6-9honapos kora kozott az ejszakak 80% at vegig orditotta,olyan hisztirohamok jottek ra,hogy onveszelyes volt.a szobajat teljesen ki kellett pakolni mert ejjel tombolt.egy matrac volt benn es azon "aludtunk" en a 7 napobol 6 ot semmit nem aludtam akkor.hetvegen egy ejszakara vittek a mamak felvaltva,hogy legalabb akkor aludhassunk.aztan elmult.27honap van koztuk.mire a masodik jott mar jokat aludtunk.a masodik marha jo gyerek volt.
Eltelt 6ev es teherbe estem a 3.al.csupa csupa szem emlekkel.es most,hogy 2 honapos kezdenek elojonni a regi "rossz"emlekek.de tudom,hogy egyszer vege lesz es megeri :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!