Miért alakult úgy az életed, hogy csak későn - 35 éves kor fölött - szültél először?
Igaz, nem 35 év felett szültem, de majdnem.
Nem bántam meg.
Egy angyal a babám, mégis úgy gondolom, elszúrtam volna az életemet azzal, ha korábban szülök. Nem lettem volna rá felkészülve. Az meg a gyermeknek sem jó.
Múlt hónapban szültem az első gyerekemet, 2 nappal a 41.szuletesnapom utan. Nagy családot szerettem volna (4gyereket biztos), es nemigen fog összejönni mar. A kérdésed nem konnyu. En nem találtam meg azt az embert, akivel családot alapítottam volna, es önzésnek tartottam volna csak ugy magamnak szülni. 38 évesen találkoztam a most mar ferjemmel, 39 voltam, mikor hazasodtunk. Az esküvő utan ket nappal elveteltem es ra egy félévre megint.
Most jott el a dolgok ideje, ugy tunik, es igen, örülnek, ha fiatalabbak volnánk, de mar a kisfiunk ért is hálásak vagyunk. Remeljuk,lesz legalább egy testvére.
Azt nem bántam meg, hoy a korábbi kapcsilataimban nem szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!