Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Esti, éjszakai tortúra?

Esti, éjszakai tortúra?

Figyelt kérdés
Lányom most lesz 1 éves(még szoptatom).Sajnos nagyon el lett szúrva a kiságyban alvása.Szinte nem is használjuk.Van esély még beszoktatni?Hogyan?
2010. ápr. 10. 08:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálunk az apahiány miatt van ez.Nappal bárhol alszik,de este csak velünk.Néha,ha sikerül miután elaludt áttesszük a saját helyére és így legalább pár órát alhatunk kettesben.
2010. ápr. 10. 08:22
 2/5 A kérdező kommentje:

Mindig is rossz alvó volt,éjszaka többször felkel most is.

Az apja is kivan,hogy velünk alszik és senki sem pihen.Segíteni viszont már az elején sem volt hajlandó,idegbeteg volt hogy kínlódok az altatással,ettől én is kiborúltam már 1-2 óra múltán.Persze a gyerek is érezte.Hogyan lehetne a saját ágyába szoktatni?

2010. ápr. 10. 08:30
 3/5 anonim ***** válasza:
A párom segített,ezzel nem volt gond.A fiam 24 hósan hagyta abba az éjszakai 2-3 ébresztőt.Sztem az is jó lenne,ha te tudnál külön szobában aludni a kicsivel,így apa is pihen és talán később segítőkészebb lesz.
2010. ápr. 10. 08:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen,ezt is próbáltam,akkor az volt a baj,hogy ki van rekesztve.Ráadásul még pisilni sem tudtam elmenni,mert a gyerek kamikáze módjára letrappolt az ágyról.
2010. ápr. 10. 10:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt próbáltad már, hogy a ti ágyatok mellé odatolni a kiságyat? Esetleg a rácsot is levenni azon az oldalon. Akkor külön is van, meg veletek is. Ez lehetne az első lépés.
2010. ápr. 10. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!