Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Két szótagos nem becézhető...

Két szótagos nem becézhető lánynevekben kérnék segítséget. Van ötletetek? Össze van ez gyűjtve valahol?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy minden név becézhető -ka -ke, -cska -cske képzővel, de mégis szeretnék ötleteket gyűjteni.

2016. máj. 20. 16:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
54%
Dorka! Vagy esetleg az Emili. Ezeket nem hallottam még becézni. Vagyis a Dorkát szokták Dorcinak de elég ritkán mivel az alap név is olyan mint egy becenév :)
2016. júl. 4. 13:21
 12/25 anonim ***** válasza:
69%

Kicsit érdemes nevek is jutnak eszembe így hirtelen, de azért leírom

Mirjam, Kíra, Dalma, Edit, Fanni, Hilda, Alíz, Tilda, Réka, Zita, Zorka, Rita, Nadin, Csenge, Csermely, Zselyke, Médea, Gyöngyi, Györgyi, Helga, Irma, Zelma, Jolán, Janka, Kitti, Lejla, Liza, Lili, Mia, Nina, Olga, Petra, Ria, Rea, Sejla, Síla, Írisz, Sztella, Teo, Dia, Ivett, Vanda, Vilma, Zoé, Zsanett, Zsáklin

Ami nekem legjobban tetszene kétszótagos pl ha van olyan, Szandra.

2016. júl. 4. 13:35
 13/25 anonim ***** válasza:
54%
*érdekes nevek is
2016. júl. 4. 13:35
 14/25 anonim ***** válasza:
63%
Réka!
2016. júl. 4. 13:51
 15/25 anonim ***** válasza:
54%
Én kislányt várok, és nekünk a Nádin-ra esett a választás ! :)
2016. júl. 4. 14:30
 16/25 anonim ***** válasza:
53%
Kinga vagy Réka.
2016. júl. 4. 17:16
 17/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok-sok választ!

A Réka gyerekkori kedvencem, a mostanában meg a Léna tetszett, de sajnos egyik sem megy a vezetéknévhez, ami a Papp. (Tudom, hogy valakit nem zavar, de nekem "paprika", meg "paplan" az ejtése)

2016. júl. 4. 17:28
 18/25 anonim ***** válasza:
54%

A Papphoz illik a Kitti is. Igaz, ismerek becézett alakot, a Kittust, Kittikét és a Kitticit, de a képzőkkel bármilyen nevet lehet becézni.

Papp Kitti, Jana, Níla, Lelle, Zara, Petra

Ezek jutottak eszembe, amiket idétlenség becézni, és illenek a Papphoz.

2016. júl. 4. 17:36
 19/25 anonim ***** válasza:
36%

A lányom Kira.

Szonja, Mia, Mira.

2016. júl. 4. 18:41
 20/25 anonim ***** válasza:
43%
A lànyaim Panna és Maja. Egyikőjüket sem becézik.
2016. júl. 4. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!