Párommal nem jutunk dűlőre a nevekben? Melyikre szavaznátok? Brunella, Gyopár, Minerva, Jáde, Szolanzs, Polda, Reményke, Rominett
Figyelt kérdés
Vagy esetleg más ötlet kislány névre? Major vezetéknévhez.2016. máj. 20. 13:23
72/82 anonim válasza:
Jut eszembe... Sógornőm 10 éves lánya a Brunella nevet viseli. Nagyon utálja, csak akkor viseli el, ha Nellinek becézik. Az iskolában medvének, brummogónak, bruminak csúfolják. Tudom hogy minden nevet lehet csúfolni, de szegényke rengeteget szenved a neve miatt. Ne akarjátok ti is ennek kitenni a kislányotokat!
73/82 anonim válasza:
Illetve pár vezetéknévhez illő név:
Major Eliána (ha már kicsit különlegesebbeket akartok)
Major Lilianna
Major Valentina
Major Viviána
74/82 anonim válasza:
Hát ezek elég érdekes és tényleg nem mindennapi nevek. A Brunella borzalmas, a többi inkább szokatlan. A Gyopár elég szép is, de a Major Gyopár furán hangzik szerintem. Ha nagyon választani kellene, Polda, vagy Minerva mellett döntenék.
75/82 anonim válasza:
Szerintem Reményke Gyopar lett...ugye!??😂😂😂
76/82 A kérdező kommentje:
A kislányom neve Lilien lett. 06. 01.én született, hajnal 4.40kor.
2016. jún. 7. 17:38
79/82 anonim válasza:
Gratulálok!
És mi lett az "extrém" nevekkel, hogyhogy nem azok közül választottatok?
80/82 anonim válasza:
GRATULÁLOK!Nagyon szép neve lett!Jó egészséget az egész Családnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!