Párommal nem jutunk dűlőre a nevekben? Melyikre szavaznátok? Brunella, Gyopár, Minerva, Jáde, Szolanzs, Polda, Reményke, Rominett
Hát arról inkább ne vitatkozzunk, ki az ízlésficamos...
De hogy a gyereked hogy fogja majd várni a 18. születésnapját, hogy megváltoztassa... Mert már unni fogja, hogy minden bemutatkozásnál 3x fogja elismételni, és még akkor is csak sajnálkozó reakciót fog kapni...
De hajrá!
Nekem más stílusú nevek tetszenek ez tény. Egy név van az általad felsoeoltak között ami tetszink.
Ez a Gyopàr. Ismerek gyermekkorom óta egy lányt (már nőt) akit így hívnak. Öt Gyopinak beceztuk úgy is tetszik. Az egy félelmem ezzel a névvel, hogy csufolnak.
Gyopàr barátnőm nővére Szolongò, (erdelyiek, azt nem tudom anyakonyvezheto e) nem tudom ez tetszik e de stílusra hasonlónak tűnik, mint az általatok választott nevek.
Hát ez nagyon jó :D nem tudtam sajnos végigolvasni az összes választ, mert ahol a kérdező "leízlésficamosozza" a válaszolókat olyan röhögőgörcsöt kaptam, hogy még a könnyem is folyik.
Ezeket a neveket hogyan választottátok ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!