Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Járatnátok bölcsibe a 21...

Járatnátok bölcsibe a 21 hónapos gyereketeket?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit csináljak, beirassam, vagy ne? Szívem szerint nem akarnám. De a gyes alatt meg nem ártana dolgoznom, hogy hozzájáruljak a családi kasszához... Iszonyú dilemmában vagyok.. és 3 hét múlva beiratás :((

Mondtam a gyerekorvosunknak, hogy nagyon vágyik a lányom más gyerekek társaságára, de ő azt mondja, hogy ha megtehetem, ne irassam be. Más gyerekek társaságára úgy vágyik, hogy max. egy-két óra hosszára, és anya is ott legyen a közelében. Vigyem inkább játszóházba szerinte.

2010. ápr. 9. 22:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Válaszolva kérdésedre nem vettem észre, hogy csúnyán viselkednének az én gyerekemmel is, de gondolom a hátam mögött csinálja a dadus, ha csinálja. Annyit viszont észrevettem, hogy a lányom sokkal jobban szereti a másik dadust, akihez nem tartozik (2 dadus van egy csoportban és 7 gyerek és a 7 gyerek el van osztva a dadusok között). Reggel elég fáradt és sok neki a 10 óra ottlét, ha beíratod, próbáld meg megoldani, hogy vki előbb hazahozza. Annyi viszont igaz, amit leírtak mások is, hogy sokkal jobban eszik (tudod a csordaszellem). Ennyi haszna tényleg volt.
2010. ápr. 10. 19:27
 12/14 A kérdező kommentje:

:) Köszönöm a válaszokat. Nagyon fáj a fejem napok óta (de szó szerint is!) annyira őrlődök, hogy mit tegyek. Végül is azt hiszem affelé haljok, hogy itthon maradok még egy évet... inkább felélem a tartalékomat (a férjemét remélem nem!), és szerényebben fogunk élni.. na nem mintha most olyan nagy lábon élnénk!

A kicsimnek a jó étvágyhoz hálistennek nem kell "társaság", de az biztos, hogy a gyerekek társaságát szereti.. Itt meg most egyre másra születnek az utcánkban, és a családban is a lurkók, úgyhogy remélem, lesz kivel játszania, nemcsak a játszótéren :)

De még mindig hezitálok.. Április 26-30 között van a beiratás, azt hiszem, addig még sokat fog fájni a fejem :(

Köszi mindenkinek a válaszokat, igazán aranyosak vagytok! :)

2010. ápr. 11. 21:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Tehetsz egy próbát, ha nem megy kiveszed. Ha jól érzi magát és minden ok, akkor menj el dolgozni.
2010. ápr. 12. 10:08
 14/14 A kérdező kommentje:
Na, a kérdés megoldódott, épp ma jelentette be a főnököm, hogy lehúzta a rolót.. :( Május 1-től már nincs cég, így megoldódott a dilemmám. Köszi a válaszokat.
2010. ápr. 12. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!