Miért így csinálják? Csak egy új divat, vagy más oka is van?
Nekem is a kocsihoz való "elvitel" lett volna, amire elsőként gondolok, ha nem lenne az ismeretségi körömben is sok kismama, aki direkt így sétáltat, sőt, azért vett ilyen pattinthatós-hordozós kocsit.
Én viszont direkt nem olyat vettem, és már kezdtem azt hinni, hogy rosszul tettem. :)
Köszönöm mindenkinek!
Nekünk is a 3 az egyben kocsink van ( mózes, hordozó, sport)
A mózes kellet a tél miatt, meg hogy feküdjön, de így 4,5 hónaposan már kezd nyűgösködni fekve a mózesben, mert nem lát ki, már nem is alszik el egyből benne, ahogy eddig. Mostmár ha jóidő van, a hordozóban fogom sétáltatni, mert a sportrészt csak 6 hóanpos kortól ajánlják. Mivel még nem tud ülni, nem tudom beleültetni, a mózes meg már majdnem kicsi neki.
Szerintem semmi baja nem lesz egy ekkora babának ha napi 1-1,5 órát ebben sétálunk. Sokkal jobban tettszik neki hogy nézelődhet.
Az autóban van, hogy 2-3 órát is benne van, ha annyit utazunk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!