Ezek a keresztnevek miért nem anyakönyveztethetőek: Belzebub, Beltazor, Káin, Lucifer, Voldemár?
Belzebub, Beltazor,Lucifer-gonosz démonok
Káin-az első ember,aki gyilkolt.
A Voldemár-ról nem találtam semmit.
A Luciferrel pont nem tudom mi a baj, a jelentése: fényt hozó, és már enm is azonosítják a sátánnal.
A Voldemár meg régen létező magyar név volt, volt is ilyen nevű magyar földrajztudós, csak most nincs rajta az MTA hülye listáján.
Káin volt az első gyilkos, de hát Mózes is gyilkolt. A Mózes tudtommal engedélyezett. Meg az Adolf is.
A Belzebub, Beltazor tényleg démonnevek, de jól hangzanak, és szerintem ha angyal neveket lehet adni, akkor lehessen démon neveket is.
7
De miért? Az Orália mitől jobb? Vagy a Fajsz?
"már enm is azonosítják a sátánnal" - lehet, hogy te sem Madáchot, sem Bibliát nem olvastál (jó, utóbbit én sem, csak amennyi kötelező volt a suliban, de azért tudatlan nem vagyok), de amúgy igen, sokkal inkább azzal azonosítják, mint a jelentésével, utóbbiról inkább lövésük sincs az embereknek, vagy max akkor, ha direkt utánanéznek.
A Voldemárról a Harry Potteren felnövő generációnak inkább Voldemort fog eszébe jutni :D
Vannak hülye nevek valóban, de ne arra következtessünk ezekből, hogy akkor hajrá, legyen még több.
Max egy szektaban😂😂óriási volt
Javaslatom:szülj Amerikában ott bármit anyakonyveznek úgy tudom.
BELZEBUB BELTAZOR KOVACS😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!